Als je op vakantie bent of als het warm weer is in ons koude kikkerlandje zijn er toch weer dingen waar je meer rekening mee moet houden. Bijvoorbeeld: het kiezen van een summerproof outfit. Niet te warm, maar ook niet te fris. Je weet natuurlijk nooit of het weer omslaat. Nog zo’n punt om aandacht aan te besteden is je haar. Laat je het los? Of steek je het op. Wat is er nou fijn. Het is handig om even wat haarstijlen achter de hand te hebben als je het even niet meer weet . Gelukkig hebben wij die! Dit zijn de snelste en knapste haarstijlen voor deze zomer. Dan hoef je je daar in ieder geval niet meer druk over te maken.

The messy bun

Het is zo eenvoudig en staat ook nog eens erg leuk. Juist als je er niet te veel aandacht aan besteed, zit de knot het leukst. Je haar is zo omhoog, waardoor het je niet in de weg zit. Ook krijg je het zo niet zo snel warm.

Half up, half down

Toupeer je haar een beetje bovenop en maak het vast met een clip of maak een kleine knot met een elastiek. Laat de rest loshangen. De helft van de haar hangt nu op je schouders in plaats van je volle bos.

De staart

Hiervoor geldt hetzelfde bij als de messy bun, besteed er niet teveel aandacht aan en het zit al snel goed. Om een extra touch te geven aan je haar, kun je een pluk haar om het gedeelte van je elastiekje wikkelen. Zo zie je het elastiekje niet meer!

Haarband

Draag een haarband of een sjaaltje in je haar en steek het op of draai het in een lage knot. Zo zie je er stijlvol uit en is je kapsel hot weather proof!

Rapunzel

Ga voor een vlecht. Als je hem een beetje nonchalant vlecht ziet het er al een stuk stoerder uit. Hier kun je ook een sjaaltje doorheen knopen voor een zomers effect.

Meer over your precious hair?
> Zó droogt je haar dus sneller
> Eet je haar gezond en glanzend!

(Visited 961 times, 2 visits today)