Volgens make-up artiesten is dit het perfecte aantal laagjes mascara

Tegenwoordig gaat er bijna geen enkele vrouw meer de deur uit zonder een likje mascara. Je ziet er daardoor toch net wat frisser en meer uitgeslapen uit. Ook geeft het vaak wat meer diepte in je gezicht. Wij kunnen ook zeker niet zonder. Maar hoe veel laagjes smeer jij eigenlijk op, en hoe veel laagjes mascara kun je eigenlijk het best doen voor de mooiste wimpers? We know the answer.

Perfect lashes

Je ben waarschijnlijk geneigd om niet zo veel laagjes mascara aan te brengen, om klonten en ”spinnenpoot” wimpers te voorkomen. Maar het schijnt dus zo te zijn dat je het beste 30 (!) snelle laagjes mascara aan kunt brengen op je wimpers voor het allermooiste effect. Make-up artiesten weten het zeker. Toen wij dit hoorden op de redactie geloofden wij daar écht helemaal niets van. Zo veel laagjes mascara gebruiken we never nooit.

Wie wil er nou van die spinnenpoten als wimpers? Zelf gingen wij er vanuit een keer 10 laagjes aan te brengen, totdat we het ’s ochtends tijdens ons beautyritueel gingen bijhouden. Tot onze grote verbazing kwamen we erachter dat we de 30 makkelijk halen. Ga jij vanaf nu ook tellen hoe veel laagjes mascara je gebruikt voor de mooiste en langste wimpers? Wij wel! Wil je nog mooiere wimpers creëren? Voorkom dan deze fouten.

Heb je vaak last van mascara vlekken?
> OMG: Dit is dus de reden waarom je mascara altijd afgeeft

Mascara’s on a budget:
De allerfijnste budget mascara’s

Kende je deze hacks al?
> Dit zijn de mascara hacks die je wil weten

PHOTO CREDITS : COSMO