Met deze technieken creëer jij super snel een volle, messy vlecht!

4 mind-blowing vlechttechnieken die iedere vlecht nét even leuker en anders maken!

Er gaat niets boven een volle, messy vlecht. Het is de perfecte hair do tijdens een flinke work-out, je kunt er je uitgroei mee verbergen (vet haar trouwens ook!), het is super makkelijk te maken, het laat je mooier wakker worden, er zijn verschillende varianten van te maken en zo kunnen we nog wel even doorgaan over dit wonderkapsel! Toch zijn er nog een aantal dingen die je kunt doen om je vlecht to the next level te brengen. Met deze technieken creeer jij binnen een paar minuten de perfecte, volle, messy vlecht!

4 vlechttechnieken voor een volle, messy vlecht

Techniek #1

We willen onze vlecht(en) graag net zoals we onze wimpers het liefste zien: vol en dik. Wat moet je doen om iedere vlecht volumineuzer te laten lijken? Twee woorden: volume powder. Strooi een beetje poeder in je haar en gebruik je handen om de poeder te verdelen. Vervolgens is het tijd om te vlechten!

Techniek #2

Er is nog een techniek om je vlecht direct meer volume te geven! Spray wat droogshampoo door je hele haar (van de wortel tot aan de puntjes), dit geeft je haar lekker veel textuur. Maak een losse vlecht (dus niet te strak!) en gebruik een oude, schone tandenborstel om je vlecht lekker messy te maken.

Techniek #3

Wanneer je laagjes in je haar hebt, worstel je waarschijnlijk vaak met plukjes die uit je vlecht piepen. Bij een messy vlecht horen losse plukjes er gewoon bij, maar om het geheel net wat minder piekerig te maken krul je je haar voordat je het gaat vlechten.

Techniek #4Ben je klaar voor de volgende mind-blowing techniek (deze werkt overigens ’t beste wanneer je lang haar hebt)? Maak een vlecht, zoals je dat altijd doet, maar in plaats van je vlecht telkens met drie aparte plukken te vlechten, laat je de drie plukken gewoon in elkaar overlopen (je scheidt ze dus niet met je vingers). Je krijgt een nonchalant, messy effect. Leuk voor de afwisseling!Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites