Het is lekker weer en je draagt weer eens een rokje! Ineens loop je weer tegen het probleem aan van die oh zo leuke rokjes; schurende benen. We hebben vandaag tips voor je hoe je dit voorkomt zodat jij weer kunt gaan genieten van je outfit!

1. Gebruik deodorant

Als je de een deodorant roller gebruikt om de binnenkant van je benen te rollen wordt je huid gelijk veel gladder en ontstaat er minder wrijving. En je ruikt ook nog eens heerlijk!

2. Primer

Primer helpt ook prima tegen wrijving tussen je benen. Er zitten namelijk siliconen en dat zorgt voor een extra laagje op je benen!

3. Spijkerbroekjes

Hoe jammer het ook is, spijkerbroekjes kunnen je het beste vermijden. Er ontstaat namelijk zo veel wrijving bij je bovenbenen. Of ga voor een die niet zo strak om je bovenbeen heen zit!

4. Losse kleding

Je kunt beter kiezen voor los vallende broekjes of rokjes en jurkjes. Hoe meer ruimte je in je kleren hebt zitten, hoe minder last je krijgt van schurende benen.

5. Vaseline

Door vaseline te gebruiken verdwijnt wrijving ook omdat je benen hierdoor lekker glad zijn. Het verzorgd je huid ook nog eens erg goed!

READ NEXT:
Waarom een peeling goed is voor je huid
De perfecte scrub voor jouw huidtype

Source: Tumblr

 

(Visited 5,060 times, 1 visits today)