Zo raak je nooit meer je vrienden kwijt tijdens het stappen

Zo vind je elkaar echt SUPER easy!

Je herkent het vast wel: jij en je vrienden gaan weer een gezellige avond uit en jullie beloven dat jullie elkaar deze keer niet kwijtraken. Na een aantal drankjes en steeds meer drukte, gebeurt het toch weer: jullie groep raakt steeds verder opgesplitst. In het ergste geval kom je terug van de bar met drankjes voor all your friends en staan zij al in de volgende kroeg. Great. WhatsApp maakt het je makkelijk: je kan nu niet alleen je huidige locatie delen, maar ook je live locatie! Ook handig als je in je eentje naar huis moet fietsen na het stappen.

Easy peasy

Met de functie ”Deel live locatie” op Whatsapp kan je de locatie van je vrienden langere tijd volgen. (Als je versie 2.17.61 van Whatsapp hebt in ieder geval). Je kan het gebruiken in individuele chats maar ook in groepchats. Je selecteert een chat met iemand op je mobiel, je tikt op het plusje links en klikt vervolgens op ”Locatie”. Daarna kan je bovenaan op ”Deel live locatie” klikken. Je kan je locatie 15 minuten delen, 1 uur of 8 uur. Als je je vrienden gevonden hebt, kan je op ”Stop met delen” klikken.

Deelt iemand juist een locatie met jou? Dan tik je in de chat op de verstuurde kaart of je klikt op de chatnaam en dan op ”Live locatie”. Easy! Nu vinden we Whatsapp dus NOG leuker. Nooit meer moeilijk doen, je kan alles gewoon in één app fixen.

Heb je ook ALTIJD honger na het stappen?
Dit is waarom

Outfit inspiratie nodig?
> 3 looks waarmee jij de show steelt tijdens een avond stappen

Een avondje uit met hakken aan?
Met dit stappenplan kan jij ook op hakken lopen

 

PHOTO CREDITS: hypequiva

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites