Je favoriete make-up merk is weer verkrijgbaar

NARS-fans opgelet!

Sinds Sephora ons land heeft verlaten, missen we helaas heel wat make-up merken. We kunnen er gelukkig nog een aantal online bestellen. Maar dat is helaas nooit hetzelfde als het in de winkel te kunnen proberen. Je doet online veel sneller een miskoop dan in de winkel. Zo hebben we allemaal wel eens de verkeerde foundation kleur besteld. Maar het goede nieuws is dat een van onze favoriete merken terugkomt! NARS is terug. Sinds vandaag is NARS namelijk weer te koop bij de Bijenkorf! Online én offline.

Ben jij nog niet zo bekend met NARS? Geen probleem. We geven je wel even een spoedcursus over de allerfijnste producten zodat jij die kan aanschaffen. Laten we beginnen met het bekendste product de NARS Orgasm blush, dit is een prachtige oudroze kleur. Verder mag de NARS Albatross highlighter niet ontbreken in je stash. Deze highlighter geeft je zo’n glow, je wil nooit meer anders. Verder hebben ze nog hele fijn foundations en lip producten.

Ren dus snel naar de Bijenkorf want vanaf vandaag is het te vinden in Amsterdam en Utrecht. We kunnen eindelijk onze hele arm weer vol swatchen. Vanaf half november is het ook bij de Bijenkorf in Rotterdam te vinden in de schappen.

Nog meer make-up nieuwtjes vind je hier.
ASOS lanceert binnenkort haar eigen make-up lijn. 
Wat te doen als je hebt geslapen met make-up op.

PHOTO CREDITS: HERKILLERVOGUETheme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites