Er zijn een aantal mijlpalen in je leven en de eerste grote is vaak toch wel het halen van je diploma. Je ouders of familie geven je dan graag iets waar je voor altijd iets aan hebt en dat je doet denken aan dat speciale moment. Een mooie ketting of armband is dan meestal waar je als eerste aan denkt, maar uit ervaring kunnen we zeggen dat je zoiets snel kwijt kan raken en dat is heel erg zonde. Als je dan toch een speciaal cadeau krijgt, waarom dan niet een designertas? Dit is vaak de droom van elke vrouw en je kan hem je hele leven gebruiken (als je er goed mee omgaat).

Waarom een designer tas?

Naast dat het vaak tassen zijn om bij weg te zwijmelen, heeft een designer tas nog veel meer voordelen. Het is een grote uitgave, maar elke keer een schattig tasje bij de Zara shoppen kan ook duur worden. Dan kan je het beter in een keer goed doen. Bovendien worden sommige designertassen alleen maar meer waard! 

Een designer tas raakt ook nooit uit de mode. Als je hem over 60 jaar weer uit je kast tovert, is het een geweldig cadeau om door te geven aan je kleinkinderen. Ook zij zullen er weer veel plezier van hebben. Als je het zo bekijkt is het dus een item dat zelfs meerdere generaties meegaat. Een designer tas is volgens ons de waardige vervanger van een sieraad. Snel even je verlanglijst aanpassen!

Wil jij ook graag een tas krijgen?
> Wij geven een designer tas weg in december! 

READ NEXT
Dit detail zie je nu bij iedere designertas
High street tassen die MINSTENS net zo knap zijn als designer versies

 

(Visited 489 times, 1 visits today)