Waarom je beste vriendin soms beter is dan je lover

Het is super fijn om cosy met je lover actie films op Netflix te binge-watchen in je favo chillpak. Al kunnen we tóch wel een paar dingen bedenken die beter zijn aan chillen met je bestie: samen Gossip Girl becommentariëren, adviezen opdoen over girl drama en natuurlijk retail therapy. Eigenlijk is alles wat je doet met je best friend leuk. En er zijn nou eenmaal veel situaties waarin je beste vriendin je beter begrijpt dan dat je boyfriend dat doet. Al ben je single, dan is je leven toch alleen al 10x leuker doordat je je vriendinnen vaak om je heen hebt? Wij vinden dat onze beste vriendinnen echt wel in het zonnetje gezet mogen worden daarom hebben we hier wat herkenbare bestie situations verzameld.

1. Er is geen onderwerp dat niet besproken kan worden
Als het over krampen, ongesteldheid overleven of jezelf dik voelen gaat krijg je bij voorbaat al glazige blikken van mannen. Ze vinden het niet interessant en willen het eigenlijk liever niet weten. Met je beste vriendin kun je hier ten alle tijden over praten en je hebt een grote kans dat ze op dat moment nog een overgebleven chocoladereep uit haar tas tovert om jou op te vrolijken. En als je een one-night-stand hebt gehad die heel weird afliep kun je dit ook prima kwijt.

2. Wanneer écht alles fout gaat, is daar altijd nog je bestie
Begrijp ons niet verkeerd, dit is echt niet om mannen af te kraken (we houden van mannen), maar wanneer echt alles fout gaat is er altijd nog onze beste vriendin om op terug te vallen. En dan vooral als een man je hart breekt, want dan is ze binnen 3 minuten bij je om je een bak ijs te voeren. We zullen altijd van mannen blijven houden, maar single zijn is helemaal niet zo erg zolang je je vriendinnen hebt.

3. Vrouwen begrijpen het fenomeen ‘Retail therapy’
Heel logisch maar waar. Vriendinnen begrijpen dat als jij een toets niet gehaald hebt, super veel stress (dat in sommige gevallen goed voor je kan zijn) hebt op je werk of als je een gebroken hart moet overleven er vaak maar één ding is dat werkt: shoppen, shoppen en nog eens shoppen. Het is veel lastiger om aan mannen uit te leggen waarom het emotioneel gezien écht nodig was om dat designer item te kopen dan aan je lieve vriendinnen.

4. Vriendinnen begrijpen cheat days
Natuurlijk is het leuk om met een man een veel te grote pizza te bestellen (zo bestel je ‘m zelfs gratis!) om die dan vervolgens samen te verorberen. Maar het zijn onze vriendinnen die cheat days écht begrijpen. Ze komen bij ons langs met heerlijke pizza rolletjes, snoep en andere snacks die jullie samen opeten, om dan vervolgens te zeggen dat deze calorieën niet tellen, want vandaag is cheat day. We got you girl!

5. Ze zingt met jou in de auto, wherever you go
Wanneer je met je lover in de auto zit zal hij al gauw zeggen dat je eigenlijk niet zo goed kunt zingen. En meezingen? Nope, zit er niet in. Een vriendin hoef je dit niet te vragen, je zet de radio op een catchy zender en jullie gaan los. En omdat ze zo van je houdt zal ze zelfs de mannen stem zingen in het nummer ‘You’re The One That I Want’.

READ NEXT:


>

Source: Instagram