Waarom je dus echt een jade roller in huis wil halen

In de winter heeft je huid het zwaar te verduren. Je kent het wel: je besteed extra aandacht aan het verzorgen van je gezicht, maar toch lijkt het wel alsof je huid alleen maar droger en droger wordt. Wij willen gewoon de natural glow terug. Je weet wel dat stralende koppie dat je hebt in de lente en zomer. Gelukkig is er een soort huid verzorgingsproduct dat dit stimuleert en dat ervoor zorgt dat je huid gezond oogt en voelt.

Jade roller

De jade roller, een product waar je misschien al van gehoord hebt. Zo niet, dan ga je er sowieso nog veel over horen. Het is het perfecte huid verzorgingsproduct. De roller is gemaakt van de geslepen steen ‘jade’. Een bijzondere edelsteen met een verkoelende en helende werking. Wat het product een luxe uitstraling geeft. De jade roller wordt in China al gebruikt sinds de zevende eeuw. Zoals de meeste schoonheidsproducten destijds, bevindt de kunst zich in de eenvoud.

Het werkt als volgt: de jade roller rol je dagelijks (1 of 2 maal) zachtjes over een gereinigde huid, dit voor ongeveer 5 tot 10 minuten. De roller is te gebruiken op een droge huid, maar door het eerst aanbrengen van je favoriete moisturizer of olie zal de roller nog meer effect hebben. Je huid voelt daarna opgepept en fris aan. De roller zorgt voor een betere doorbloeding wat je huid een stralende teint geeft. Top! Onze favoriet shop je hieronder. 

Your skin will be so happy after this
> Dit zijn de beste moisturizers per huidtype

Maar écht, dit is een wondermiddel
Het beauty product dat je hele beauty routine compleet verandert

Tegenovergestelde werking
> Waarom je beter GEEN blackhead maskers meer kan gebruiken