Afgelopen weekend was het ECHT koud. En die kou blijft voorlopig nog even. Om de winter te overleven hebben we een paar styling tips voor jou waardoor jij lekker warm blijft, maar er toch stijlvol uit kunt zien. Zo overleef je die paar maanden wel.

Flared pants

De flared pants zijn stylish, maar ook echt heel warm. Doordat de broekspijp wat langer is heb je nog minder kans om kou ”binnen te laten”. Draag je flared broek met een (warm) laarsje met een hak voor een stijlvolle outfit.

Sokjes in je schoenen

Oké, sokken in sandalen zijn nog steeds echt een super no go, maar sokjes in je hakken of laarsjes kunnen wel heel goed. Voor een warme partylook kun je een glittersokje in je hak dragen en voor een simpele look kun je een gekleurd sokje dragen of eentje met ruffles. Superleuk!

Mega statement sjaal

Een megagrote en opvallende sjaal is wat je outfit nodig heeft deze winter. Zo kun je een supersimpele look opleuken met zo’n sjaal. Een big plus: je kunt je sjaal ook gebruiken als dekentje!

Een hoodie met een leren jasje

De combinatie van een hoodie met een leren jasje is helemaal hot! Komt dat even mooi uit. Deze combinatie is namelijk heel warm. Een hoodie voor het warme knusse gevoel en een leren jasje om de wind en kou tegen te houden. Beste combinatie ooit!

Sweater over je blouse

Een simpele witte blouse is stijlvol, maar jammer genoeg niet altijd even warm. Daarom gooien we er gewoon lekker een trui overheen. Dit is extra leuk als je een lage blouse hebt zodat hij onder je trui uitkomt.

Een dik rokje met een trui

Door een rokje met een dikke stof blijf je sowieso al een stukje warmer, maar omdat het rokje van een dikke stof is, kun je er ook een dikke panty onder dragen. Met een warme panty of maillot kun je die korte rokjes gewoon blijven dragen. Om het extra warm te maken draag je er gewoon een lekkere sweater bovenop!

Een wollen jas met een hoodie

Het leren jasje met die hoodie is al een super leuk idee, maar dit kan voor sommige dagen nog iets te koud zijn. Gelukkig geeft een wollen coat over een hoodie ook een super gave look. Denk aan een licht roze coat met een grijze hoodie er onder. Super leuk!

Een coltrui onder je blouse

Een zwarte coltrui kan super leuk staan onder een witte blouse. Zo kun je de bovenste knoopjes een beetje open laten zodat je een nonchalante look krijgt. Combineer het met een gave jeans en je warme, maar toch creatieve en vooral stijlvolle look is klaar!

Wil je meer lezen over warme kleding?
> De meest warme en cosy truien voor deze winter
> Styled by Manon – Zo combineer je jouw favoriete warme trui
TREND: Fluweel gaat je warm houden komend seizoen!

 

PHOTOCREDITS : GLITTERINC
(Visited 1 times, 1 visits today)