Zit je ook in een dipje en is het enige wat je écht nodig hebt gewoon de zon en de warmte? Waarom zou je dan wachten tot de zomer, boek gewoon NU een reis naar een heerlijk warme bestemming. Je verdient het. En daarbij heb je nu ook minder kans op veel toerisme. Als je er even tussen uit bent geweest kan je er weer tegenaan en overleef je winter nog wel even tot het ook hier warm wordt. Wij zetten de fijnste, warme reisbestemmingen voor je op een rij waar je nu goedkoop heen vliegt!

Mallorca

In Mallorca ligt de temperatuur nu nog net niet boven de 20 graden, maar ach, met paar graden minder doen we het dan maar. Je kan je hier prima vertoeven op een terras in de zon en misschien zelfs aan het strand als de zon hard schijnt. Als je bij Transavia nu in de sale boekt, vlieg je vanaf 24 euro al naar Mallorca. Zo kan je de andere bestemmingen hieronder ook in de sale boeken bij Transavia.

Ibiza

Hou je wel van een feestje, maar ben je er helemaal klaar mee om bijna te bevriezen in de rij voor de club? Daar hoef je je geen zorgen over te maken als je naar Ibiza gaat. Je vliegt er nu al heen vanaf 25 euro. Boeken maar!

Marrakech

In Marrakech ligt de tempratuur nu al heerlijk rond de 20 graden. Je kijkt je ogen uit in Marrakech. Er is veel te doen! Bij Transavia boek je vanaf 59 euro al een reis naar Marrakech.

Alicante

In Alicante is het ook heerlijk warm. Vanaf 28 euro vlieg je er heen. De stad ligt in Valencia in Spanje aan zee. Als je een jasje mee neemt, kan je in de avond binnenkort echt wel over het strand wandelen.

Kos

Voor Kos betaal je ietsje meer, maar dan zit je ook wel echt goed wat de temperatuur betreft. Op dit Griekse eiland kan je nu namelijk al lekker een kleurtje pakken. Vanaf 49 euro vlieg je naar Kos.

Malaga

Vanaf 34 euro vlieg je vanaf Eindhoven naar Malaga in Zuid Spanje met Transavia. Een mooie blauwe zee en palmbomen vind je hier in overvloed.

Malta

Een nóg blauwere zee vind je bij Malta. Vanaf 45 euro vlieg je naar dit fijne Spaanse eiland. Zo’n azuurblauwe zee en het mooie strand brengt je toch meteen in een zomerstemming?

Weet je al waar je naar toe gaat in de zomer dit jaar?
Jouw vakantiebestemming voor 2018 volgens je sterrenbeeld

Samen op reis met je lover?
> Dit zijn DE 5 reistips voor stelletjes

Een comfortabele reis is wel zo fijn:
5 dingen die je beter niet kan dragen als je op reis gaat

PHOTO CREDITS: JOSEFINEHJ
(Visited 1 times, 6 visits today)