7 items die je beter NIET naar een festival kunt dragen

Niet doen!

Het festivalseizoen is weer begonnen en dat betekent dat je weer op zoek mag naar een festival outfit, yay! Ben je op zoek naar een outfit die net even anders is? Bekijk dan deze festival items. Maar er zijn ook genoeg items die je beter niet kunt dragen naar een festival omdat ze best onhandig zijn. Deze items wil je het liefst vermijden naar een festival.

Suede

Suede is misschien wel de warmste stof die je kunt dragen. Daarom kun je deze stof maar beter niet dragen als het boven de 20 graden is.

Te korte denim shortjes

Een te kort denim shortje waar je billen onderuit komen kan natuurlijk écht niet. Je kunt beter voor een mini pantalon kiezen of een denim shortje dat aan de achterkant wat langer is.

Fake Fur jassen

Ook fake fur jassen zijn niet de beste optie om naar een festival te dragen. Je bontje kan namelijk heel snel vies worden en is vaak te warm, of het moet heel erg koud zijn. Dus laat je fake fur jas maar thuis en kies voor bijvoorbeeld een kimono.

Lange rokken of maxi-dresses

Een lange rok of een maxi-dress zijn super onhandig op een festival. Je moet er de hele tijd op letten dat jijzelf of iemand anders niet op je rok gaat staan. In het festivalseizoen is het eigenlijk altijd wel prima weer, dus je dan beter voor een wat kortere rok kiezen.

Alles wat wit is

Wit is niet de beste kleur om naar een festival te dragen. Wit is een hele mooie kleur om te dragen in de zomer, maar naar een festival zal dit heel snel vies worden en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Bloemenkransen

Bij een festival outfit horen kleurrijke items, zoals bloemenprintjes. Maar dat betekent niet dat je daarom ook een bloemenkrans op moet doen. Dit geeft misschien een festival vibe, maar is niet altijd even knap. Ook zit zo’n bloemenkrans eigenlijk niet echt lekker. Weg ermee.

Hoge hakken

Je zou denken dat iedereen dit wel weet, maar je zal je verbazen hoeveel dit wordt gedragen naar festivals. Maar een hoge hak of een sleehak zijn ECHT niet handig om naar een festival te dragen. Op een festival is vaak geen gladde ondergrond. Je kunt beter kiezen voor een plat schoentje dat wel comfortabel zit.

Heb je een weekend festival?
How to pack voor een festival weekend

Deze items kun je WEL aan
Deze items wil je dit festivalseizoen in je kast hebben

Even oefenen maar dan heb je ook wat!
>Zo creëer je het perfecte festivalkapsel in no time

 PHOTO CREDITS: SALOME

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites