Langzamerhand wordt het tijd om je vakantieplannen te maken. Twijfel jij nog over je vakantiebestemming? Dan is je sterrenbeeld misschien wel je redding. Want je sterrenbeeld vertelt welke vakantiebestemmingen voor 2018 bij je passen. Handig.

Ram – Avontuurlijke vakantie

Op vakantie wil je avontuur beleven en spannende dingen ontdekken. Hiervoor kun je het beste naar IJsland, Engeland of Duitsland gaan. Hier is altijd wel wat nieuws en te beleven. (Bekijk hier in welke stad je in Duitsland goed kan uitgaan).

Stier – Relax vakantie

Voor jou geen enkele activiteit deze vakantie. Je gaat liever de hele dag aan het strand of aan het zwembad liggen zonnen. Daarom is het voor jou leuk om naar de Griekse eilanden te gaan of om lekker te genieten op Ibiza.

Leeuw – Luxe vakantie

Sterrenresorts zijn echt helemaal jouw ding. Oké, we geven toe dat het ook heerlijk is. Daarom is Turkije of Italië zeker iets voor jou. Hier vind je genoeg heerlijke resorts.

Tweeling – Stedentrips 

Je houdt er van om steden te bezoeken en eindeloos te shoppen. Dan kun je het beste naar Parijs (deze plekken wil je bezoeken in Parijs), Antwerpen of Londen gaan. Als je hier naar toe gaat kom je sowieso thuis met een extra koffer! (Vol met kleding).

Kreeft – Thuis

Jij gaat eigenlijk liever helemaal niet op vakantie óf je wilt naar een plek waar het voelt alsof je thuis bent. Dan wil je naar Boca Chica, de lokale bevolking komt maar al te graag naar deze badplaats en de mensen zijn er supervriendelijk. De stad Bodrum in Turkije is ook een aanrader.

Waterman – Groepsreis

Hoe gezellig is een groepsreis. Jij als Waterman vindt het helemaal geweldig. Veel mensen leren kennen op vakantie vind je alleen maar leuk. Deze bestemmingen zijn geschikt voor jou: Rusland, Zweden en Frankrijk.

Boogschutter – Verre reis

Reizen is je passie, het liefst zo ver mogelijk weg van Nederland. Australië, Chili en Zuid-Afrika zal je vast fantastisch vinden.

Steenbok – Natuur

Jij bent dol op natuur. Jij wil naar IJsland, Canada of naar de jungle. Een strandvakantie is niet voor jou weggelegd, jij wil iedere dag weer iets nieuws doen tijdens je vakantie. 

Schorpioen – Alleen reizen

Je kunt heel goed met jezelf opschieten, daarom reis je liever alleen. Bestemmingen als Finland en Noorwegen zijn leuk om te ontdekken. Het Noorderlicht altijd al willen zien? Reis dan op eigen houtje helemaal naar het Noorden van Scandinavië.

Vissen – Culturele vakantie

Oude grotten bezoeken of verschillende musea bekijken is jouw ding. Hiervoor kun je het beste naar Egypte, Italië, Frankrijk of Portugal. In Frankrijk vind je veel verschillende druipsteengrotten en ook in Portugal, Egypte en Italië vind je veel grotten.

Maagd – Rustige bestemming

Een vakantie naar een drukke stad is helemaal niks voor jou. Een plek waar je lekker tot rust kan komen juist wel. Vakantiebestemmingen als het eiland Ilha Grande in Brazilië, de Griekse eilanden en Side en Alanya in Turkije zijn hier prima voor.

Weegschaal – Romantische vakantie

Gezellig met je lover op een romantische vakantie, lekker langs het strand wandelen hand in hand. Dit kun je het beste doen in Montenegro, Portugal of op het stand van het romantische eiland van Italië: Sardinië. Ben je single? Dan zijn bestemmingen die romantische charmes hebben qua architectuur iets voor jou. Ga met vriendinnen naar het Griekse eiland Santorini, naar Opatija in Kroatië of Sevilla in Spanje.

 

Deze tips wil je bekijken voordat je op vakantie gaat:
Zo zie je er godvergeten goed uit op vakantiefoto’s

Samen op reis met je lover?
Dit zijn DE 5 reistips voor stelletjes

Een comfortabele reisoutfit is wel zo fijn:
> 5 items waarmee je comfortabel op reis gaat

PHOTO CREDITS: THRIFTSANDTHREADS
(Visited 696 times, 1 visits today)