Deze winterjas past het best bij jouw lengte

Wat winterjassen betreft, heb je véél keuze dit jaar. Ga jij voor een statement faux fur coat? Voor de checkered coat? Of voor een warme teddy jas? Deze jassen zijn super fashionable. Misschien zou je het liefst wel meerdere winterjassen, verleidelijk! Maar sommige jassen zullen jou echt beter staan dan andere jassen. Als je jas goed past bij jouw lengte, maakt dit een groot verschil. Je wilt niet verdrinken in een oversized lange teddyjas natuurlijk. Wij vertellen je wat de beste keuze is.

Lange vrouwen

Getailleerde jassen staan super bij jouw figuur. Je kan een jas met een strakke riem dragen of juist een met een brede riem. Een grote kraag op zo’n jas staat ook heel erg mooi bij jou. Een andere jas die je kan rocken is een lange jas met een print. Ga voor een leopard print of de checkered print.

Kleine vrouwen

Als je wat kleiner bent, kan je het best gaan voor een jas die op je knie of net daarboven valt. Alles korter dan dat, kan ook. Vermijd de langere checkered coats. Hierdoor lijk je namelijk juist nog kleiner. Het doet niet veel goeds voor je lengte, trust us. Ga in plaats hiervan voor een jas met een verhoogde taille, of een trenchcoat met een riem erin. Zo’n jas geeft je wel extra lengte en staat erg knap bij jou. Een biker jack kan je ook rocken.

READ MORE:
Deze regenjassen zijn fashion proof
> Het alternatief voor je dikke winterjas
De jas die niet in je kast ontbreken mag

PHOTO CREDITS: MIKUTAS

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites