Wimperextensions zijn de uitkomst. Nu kun je ein-de-lijk zonder mascara de deur uit! Een hele uitvinding, of toch niet? Dit zijn de voor- en nadelen!

Niet in de winkel
Extensions zijn heel anders dan de nepwimpers die je thuis zelf opplakt voordat je naar een feestje gaat. Ze zitten namelijk niet aan je ooglid, maar aan je eigen wimpers vastgeplakt. Ze blijven vaak zo’n 4 tot 6 weken zitten als je ze goed verzorgt. Daarna kun je ze op laten vullen of een nieuwe set laten zetten.

Makkelijk
De wimpers zijn voor – bijna – iedereen geschikt. Zelfs mensen die lenzen dragen kunnen de wimpers laten zetten. Let wel op dat je minder goed je lenzen eruit kunt halen dan normaal. Daarnaast kun je douchen, zwemmen en zelfs naar de sauna met de wimpers. Ideaal dus.

Choices to make!
De keuze hoe je je wimpers eruit wilt laten zien is aan jou. Bij de beautysalon heb je eigenlijk drie keuzes te maken: hoeveel wimpers wil ik hebben? Wat voor krul wil ik erin? En hoe lang mogen ze zijn? Hoe langer je ze wilt hebben, hoe meer je er nodig zult hebben.

Money, money, money
De extensions geven je een onwijs mooie look, maar bij sommige salons is het best prijzig. Het aanbrengen kost ongeveer tussen de 40 en 100 euro. Na elke 4 tot 6 weken moeten ze bijgewerkt worden en dit kost vaak de helft van de prijs van het zetten. Het kost wel wat, maar dan heb je wel heel mooie wimpers!

Spinnenpoot
De dag na het aanbrengen van de extensions, zullen je wimpers het mooiste zijn. Soms komt het voor dat je ‘s ochtends wakker wordt en schrikt van je wimpers. Ze kunnen er af en toe uit zien als spinnenpootjes, maar vaak krijg je een borsteltje bij de salon waarmee je ze weer mooi kunt borstelen.

Dus wees gerust, de wimpers blijven echt lang mooi. Nog belangrijker: je bespaard dan wel weer op make-up! Je dagelijkse make-up routine is niet meer nodig met deze wimper upgrade.

Ben jij er nog niet helemaal klaar voor? Lees dan hier alles over mascara!
Wat is de beste manier om mascara op te doen?
De beste serums voor langere wimpers
Deze mascara krijgt de allerbeste reviews

PHOTO CREDITS: fransarvisby
(Visited 1 times, 1 visits today)