Wimpers à la Beyonce?

Wimpers zijn lastig. De één heeft lange gekrulde wimpers die eigenlijk maar een piepklein laagje mascara nodig hebben, de ander heeft steile korte stompjes waarvoor het grote geschut erbij gehaald moet worden. Maar er is één ding dat wij vrouwen gemeen hebben, en dat is dat we allemaal al jaren bezig zijn om die ene perfecte mascara te vinden. Dat lijkt wel een onmogelijke opgave. Maar dat hoeft het zeker niet te zijn!

Bij het goed bestuderen van Beyoncé is ons iets opgevallen, haar wimpers zien er altijd jaloersmakend mooi uit! Wat is het geheim? Welke mascara gebruikt Queen B? Er zijn er honderden, misschien wel duizenden.. Maar er is maar één mascara welke ervoor zorgt Beyoncé er flawless uitziet. Haar make-up artist heeft het verklapt. En dat delen wij natuurlijk heel graag met jullie!

Paradise Extatic Mascara

De make-up artist van Beyoncé, Sir John, heeft onlangs in een interview verklapt de Paradise Extatic mascara van L’Oréal Paris te gebruiken voor het creëren van dé perfecte wimpers. Deze mascara geeft je wimpers het intense volume en de lengte die ze verdienen. Het zachte borsteltje zorgt dat de mascara gemakkelijk is aan te brengen. En voilà, voortaan kan jij de deur uit met wimpers à la Queen B!

Afgekeken bij Queen B!
> Zo lijkt het alsof je geen foundation draagt

Always be yourself unless you can be Beyoncé. Then always be Beyoncé…
> 10 things we can learn from Beyoncé!

Queen B in spé!
Haar brow artist deelt het geheim