Als je nog geen winterjas hebt geshopt in de sale, dan is dit een goede tijd om dat te doen. De zomer is nog niet voorbij, het nieuwe seizoen is nog niet begonnen en daarom zijn de prijzen van winterjassen op dit moment lager. Zodra de herfst/winter van start gaat, gaan de prijzen van de jassen omhoog. Terwijl ze nu al te koop zijn. Daarom is het goed om nu al een jas te scoren. Wij zetten de winterjassen trends voor je op een rijtje, shop ze voordat ze weg zijn! 

Teddy coat

De teddy coat is een geliefde jas onder velen. Hij is lekker warm en past bij ontzettend veel outfits. Let bij het kiezen van de lengte van je jas op jouw eigen lengte: ga voor een kortere variant als je wat kleiner bent, zodat de focus op je benen wordt gelegd. Hierdoor lijk je automatisch langer. Als je langer bent dan 1.70 meter, kun je voor een jas gaan die tot de knie valt. Dit geeft jouw figuur net wat extra flair. Heb jij de teddy coat al in de kast hangen? Zo niet, shop hem snel even hieronder.

Trench coat

De trench coat is en blijft een klassieker onder de jassen. Als je een wat bredere heupen hebt, staat het mooi om een trench coat met ceintuur te dragen. Dit legt de nadruk op jouw mooie slanke taille. Ga qua kleur bijvoorbeeld voor een klassieke beige of shop er een in een ruitjespatroon.

Navy blue

Wil je eens iets anders dan een grijze, bruine of zwarte jas? Ga dan voor navy blue. Deze kleur gaan we heel vaak voorbij zien komen deze winter. Mix & match met kleuren die erbij passen zoals burgundy, verschillende tinten blauw, mosterdgeel, wit, beige, grijs, maar ook zwart. Volg vooral NIET de regel dat zwart niet bij navy blue past, wij vinden het namelijk een hele mooie kleurcombinatie.

Prints

Prints zijn in verschillende kledingstukken al te zien, maar ze mogen ook in je jas terugkomen. Als je het aandurft, kun je voor een gewaagde print kiezen.

READ NEXT
>Wanneer je het beste een winterjas kan kopen
>De jas die IEDERE vrouw in haar kast hoort te hebben
>De mooiste winterjassen die je nu al kan kopen

(Visited 33 times, 1 visits today)