Youtubers waar we echt iets van kunnen leren

OH YES, van het internet kunnen we zéker dingen leren. Al hebben we het contouren van Kim K. even overgeslagen. Beauty bloggers geven ons de mooiste make-up tutorials, de beste tips om je make-up aan te brengen, en ook nog eens helemaal gratis op het internet! Het is natuurlijk top dat wij van zo’n online leerschool gebruik kunnen maken, en het kunnen leren van de besten. Wij geven je 5 experts op het gebied van haar en make-up waar we iets van kunnen leren. 

The Chair Tv
The Chair is hét platform voor haar en beauty, opgericht door kapper Jeffrey Janssen en PR-professional Iris Poldervaart. Ze creëren tutorials waardoor iedereen kan leren hoe je je haar volgens de laatste trends kunt stylen. Via YouTube maakt The Chair tutorials voor alle haarstijlen, waardoor er vast een aantal fijne tips voor je bij zitten. Naast haar tutorials, plaatsen ze ook regelmatig beauty tutorials met leuke catwalk-geïnspireerde make-up lookjes en de trends voor dit seizoen in kleuren make-up. Heel fijn!

Pixiwoo
Nic en Sam hebben samen hun YouTube kanaal: Pixiwoo. Zij geven ons bijna alle make-up tutorials die je ooit nodig mocht hebben. Van Halloween- tot Bollywood thema’s, het kan niet gek genoeg. Deze dames zijn fun! Heb jij binnenkort een feestje en wil jij je make-up on point hebben? Neem dan een kijkje op Pixiwoo. 

Lisa Eldridge
Lisa geeft ons make-up tutorials, maar dan net een tikkeltje anders. Onder andere tutorials van famous celebrities, maar dan wel diégene waarbij je dus niet over-de-top in de make-up zitHet zijn vooral natural looks die Lisa met ons deelt. 

Pat McGrath
Pat doet alle make-up bij de Fashion Weeks en heeft veel celebs in haar stoel gehad. Pat is een echte trendsetter als het gaat om vernieuwende catwalk looks. Toen Star Wars in de bioscoop kwam, had Pat een aantal looks gemaakt die hierop geïnspireerd waren. Nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker even een kijkje!  

Charlotte Tilbury
Op dit YouTube kanaal kun je voor alles terecht! Niet alleen make-up tutorials, maar ook voor tips hoe je, bijvoorbeeld, een rode huid het beste op kunt maken. Ook top: Charlotte heeft tutorials voor first date looks. Dus, heb jij binnenkort een date? Dat weet je waar je moet zijn! 

 

READ NEXT:
Fashion en beauty termen to know in 2016
Haartrend: kickbox vlechten!
Wat we van Aziatische beautytrends kunnen leren

source: YouTube