Zet deze items op je wishlist voor januari 2016!

Geen idee wat je aan je wishlist wil toevoegen dit nieuwe jaar? We snappen dat dit lastig is, dus daarom helpen we je! We hebben namelijk een lijstje gemaakt zodat je weet welke items je deze maand echt op je wishlist horen. Deze lijst bestaat uit 5 basics en 5 trend items. Als je deze items aanschaft, zit je in januari 2016 sowieso goed!

[show_shopthepost_widget id=”1306592″]

De basics
Het is altijd fijn om basics in de kast hebben. Deze items kun je eindeloos combineren en zijn vaak ontzettend tijdloos. Deze maand worden we helemaal blij van een camel coat! Met deze jas zit je altijd goed. Verder is het belangrijk om een flared pantalon en een suede broek aan te schaffen. Daarnaast is een lange blazer ook een must. Gucci laarzen zijn het helemaal deze winter. Het is misschien een flinke investering, maar dan heb je ook wat!

[show_shopthepost_widget id=”1306611″]

De trend items
Bij de trend items mag je echt uitpakken. Niks is te gek! Het mag zo gek mogelijk, zoals een flared glitter broek en een velvet blazer. Verder zijn sneakers nog steeds echt een ding. Ga deze januari voor Nike Cortez exemplaren, zoals Farrah Fawcett in de jaren 70 droeg. De flared glitter broek hadden we al even genoemd, maar een top met flared mouwen hoort hier natuurlijk ook bij.

READ NEXT:


>