Vorige week hebben we een artikel geplaatst met alle info die je moet weten over zijde. Vandaag geven wij jou inspiratie voor leuke, zijde sjaaltjes en hoe je ze kunt combineren! Sjaaltjes draag je meestal om je nek en daar wil MonStyle verandering in brengen!

Om je arm

Heb jij een basic outfit aan en kan hij wel wat kleur gebruiken? Draag dan een leuk, opvallend sjaaltje om je arm. Het maakt je outfit helemaal af en geeft net een ander effect dan een armband of horloge. Alhoewel je natuurlijk je horloge of armband gewoon kunt blijven dragen.

In je haar

Een sjaaltje in je haar is en blijft leuk, vooral in de zomer! Draag je een zomers jurkje? Steek dan je haar op en bind een sjaaltje om je hoofd. Je kunt je haar ook los laten en dan het sjaaltje om je hoofd binden. Net wat jij het leukste vindt!

Om je enkel

Draag je een basic-kleur sneakers onder een spijkerbroek, maar vind je het een beetje standaard worden? Rol dan je broekspijpen een beetje op en knoop er een sjaaltje onder. Je moet hiervoor natuurlijk geen lang sjaaltje gebruiken, dan sleep je ‘m zo achter je aan. Als je een kort sjaaltje hebt, is dat perfect! Geeft je spijkerbroek en sneakers een vrolijkere touch!

Aan je tas

Wil je een nieuwe tas, maar heb je geen flauw idee wat voor een? Stop met nadenken en geef je tas een make-over door er een sjaaltje om te binden! Als je een zwarte tas hebt, is het bijvoorbeeld leuk om er een kleurrijk sjaaltje om te hangen. Andersom natuurlijk ook leuk: een kleurrijke tas met een basic sjaaltje. Je hebt waarschijnlijk zelf niet eens meer door dat je je tas voor een nieuwe wilde inruilen! Zonde!

Als riem

Nieuwe trend: een zijde sjaaltje door je riemlusjes doen! Een sjaaltje geeft toch een andere touch aan je outfit dan een riem.

Overtuigd? Hieronder vind je wat inspiratie voor leuke sjaaltjes!

READ NEXT:
Alles wat je wilt weten over zijde
Shoppen: skinny scarfs
Oeps! Doe jij dit jouw tas ook aan?

(Visited 628 times, 1 visits today)