Romantisch, zacht en mooi zijn de perfecte woorden om de Parijse stijl te omschrijven. Parijs is niet alleen de stad van de liefde, maar het is ook een stad dat stijl heeft. Op het gebied van Fashion, maar ook op het gebied van interieur! Nu woont natuurlijk niet iedereen in van die te leuke appartementjes in Parijs, maar je zou de Parijse stijl wel in je eigen huis toe kunnen passen. En wij weten hoe!

Witte muren

De kleur wit staat voor strak en chique. Dit is de basis van het Parijse interieur. Geef de muren dus geen donkere of felle kleuren, maar maak deze gewoon wit. Later zal er kleur toegepast worden doormiddel van meubels en accessoires.

Visgraat vloer

Een visgraad vloer is echt prachtig als je de Parijse stijl in je interieur wilt. Door deze vloer met het wit te combineren krijg je al een hele chique uitstraling.

Spiegels

Bijna elk appartement in Parijs heeft een grote spiegel in zijn woonkamer. Door spiegels neer te zetten oogt je interieur veel groter. En spiegels zijn onmisbaar in huis toch?

Golden touch

Wat echt niet kan ontbreken zijn gouden details. Kasten met gouden handvaten of een spiegel met een gouden rand. Dit goud kun je ook super mooi combineren met het wit en de visgraad vloer. Nu lijkt je interieur al bijna op het interieur van de Parisien.

Kroonluchter

Een kroonluchter is van zichzelf al prachtig in huis. Maar ook dit is typisch iets voor in het Parijse interieur. Een gouden kroonluchter is een echte eye-catcher. En dat is wat je wilt in een Parijs interieur, eye-catchers!

Opvallende meubels

Voeg meubels aan je interieur toe die je alleen in de appartementen in Parijs ziet. Ook de kleuren mogen in meubels veel opvallender. Maar doe dit niet bij alle meubels. Houd tafels bijvoorbeeld zwart of wit waardoor het interieur stak blijft.

Sierlijsten

Om het interieur af te maken, kun je wat sierlijsten ophangen aan de muur. Deze sierlijsten zijn het mooist met een zwarte rand er om heen. Zo creer je een echte authentieke look in je interieur!

Wil je meer over Parijs lezen?
>De onbekende fashion hotspots in Parijs!
>De beste trends van Milaan, Parijs, Londen en meer!
>10 fashion regels waar Franse vrouwen zich aan houden

Shop hieronder de mooiste items

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)