Zo combineer je kant zonder dat het ordinair wordt

Een beetje (of overall) lace kan heel classy en vrouwelijk zijn, natuurlijk door het materiaal zelf, maar in combinatie met de juiste items al helemaal (van Miss Trashy wordt niemand heel gelukkig, laat staat jijzelf, right?). Lace is trouwens ook hét ideale materiaal om te dragen op een first date, en hier vind je er nog meer. Maar welke combi’s maak je? Om je een beetje te helpen hebben wij een paar hele knappe manieren voor je op een rijtje gezet!

How to wear: lace

Kies er bijvoorbeeld voor om een kanten top te combineren met een sophisticated jeans. En geef het  een feminine edge door met je voeten in een paar mooie killer heels te steken.

Stugge materialen (zoals een grof gebreide trui) en lace doen het samen altijd goed. Een lange lace skirt eronder, check. Knappe sneakers, check. And you are ready to go!

 

Je kunt ook kiezen voor een lange jurk (all over lace). Hoe mooi is deze,… zeker weten dat je koppen laat draaien!

Of ga voor een chiquere look. Draag bijvoorbeeld een basic shirt op een kanten rok plus een paar eye-catcher leopard heels. Een prima outfit voor naar je werk!

Lace is er natuurlijk niet alleen in het wit of in het zwart. Kies voor de zomer eens voor een lace item in een opvallende kleur. Met een paar studded boots voor nét dat beetje extra.

Soms heb je zin in niet al te veel lace (let’s be honest), pak het dan iets subtieler aan door een kanten randje (van je bralette bijvoorbeeld) boven je blouse of trui uit laat komen. Et voila!