Zo creëer je de perfecte messy bun!

De messy bun is dé oplossing voor elke vrouw die ’s ochtends geen uren lang de tijd heeft om zichzelf in een outfit te hijsen, make-up te verzorgen en prachtig haar te creëren.  De messy bun is er voor elke vrouw die binnen een kwartier up and running wil zijn zonder te veel gedoe.

  • Verzamel al je haar in een losse hoge paardenstaart. Gebruik een borstel of kam zodat het haar glad naar achter geborsteld wordt.
  • Verdeel je high ponytail in drie delen and tease.. Toupeer het haar licht zodat er volume en een rommelige structuur ontstaat. (We willen geen ballerina-bun, toch?)
  • Scheid je volumehaar in twee secties en wikkel het haar in tegengestelde richting (zoals je doet bij het maken van een kuif). Maar, in plaats van het vast te maken met een elastiek, zet je je haar met een bobby pin vast. Doe dit met elk deel van je haar en voilà.. done!

Tip: een messy bun werkt het beste op ‘niet gewassen’-haar. (Je kent het wel.. de snooze knop?) Heb je schoon net gewassen haar? Maak het ietsje stugger door middel van droogshampoo of volume spray.

READ NEXT:
De 10 meest gemaakte fouten bij het wassen van je haar
What to do met je haar tijdens slapen?
Zo heb je perfect haar als je op staat