Zo draag je je it-bag vanaf nu!

Dat we gék zijn van tassen is jullie vast niet ontgaan. Het is namelijk een perfect accessoire om je outfit mee compleet te maken, om een blikvanger toe te voegen aan een wat-basic outfit, om natuurlijk een horde spullen in mee te nemen maar nu dus ook: om een statement mee te maken. Op de redactie zijn we altijd wel in voor vernieuwing, en dat heeft afgelopen Fashion Week ons zeker gebracht. Deze nieuwe manieren om je tas te dragen vinden wij fashion, soms een-tikkeltje-onhandig, maar vooral heel bezienswaardig. Kijk met ons mee hoe we dit voorjaar onze hand wikkelen om de mooiste parels.

Get a Grib
Deze nieuwe manier van tassen sjouwen is HOT. We spotten ‘m bij de shows van o.a. J.W. Anderson, Céline, Valentino, Fendi en Victoria Beckham. Het doet je tas goed recht doordat je ‘m optimaal presenteert. Hou je tas bij de bovenkant vast en schuif het hengsel net tot aan je pols: ét voilà! Tip: deze manier om je tas te dragen vereist wel een goed voorgevormde tas. Een bucketbag of canvastas is natuurlijk onmogelijk om zo te dragen.

 

What a Waist
Perfect voor festival season, en terug van weggeweest, zijn de bum bags (ook wel heuptassen genoemd). Je knoopt ze gemakkelijk om je middel door de riem die er vaak al bij zit, of met een lang hengsel. Erg tof voor als je een oversized dress aan hebt die wel wat taillering kan gebruiken, of natuurlijk in plaats van een riem. Wat volgens Fashion Week ook een nieuwe manier is om je tas te dragen, is om je nek. Say what? Ja echt. Een groot voordeel heeft het wel: je hebt altijd je handen vrij en hoeft je op de Spaanse Ramblas geen zorgen te maken dat je wordt beroofd, want je hebt letterlijk een oog op je tas, all the time.

 

Two in One
Deze vinden wij heel handig: het dragen van twee verschillende tasjes bij elkaar. Heb je extra veel opbergruimte voor als je, bijvoorbeeld een one-night-stand tegemoet gaat, of gewoon om je parfum testers, lipstick en spare deo in op te bergen. Het ziet er ook nog eens heel leuk uit en je krijgt tijdens het shoppen dus twee tassen voor de prijs van één! Wij voelen een lichtelijke hyperventilatie opkomen.

 

Ben je er nog niet uit welke tassen-draag-trend jij tegemoet gaat? Shop hier dan in ieder geval vast de tas van je dromen om doe de quiz om erachter te komen welke designer bag het beste bij jou past!

READ NEXT:

Accessorize your bag: zó doe je dat
8 redenen waarom €1000,- spenderen aan een tas het waard is