Zo hoef jij nooit meer te haasten in de ochtend

Ben jij iemand die meteen uit bed springt ’s ochtends? Of druk jij iets te vaak op de snooze button? In het tweede geval komt het je misschien bekend voor dat je soms moet haasten om op tijd op je werk te komen. Je moet je hele tas nog inpakken en vergeet vervolgens de helft.

Het weer checken, je outfit klaarleggen en je tas al van te voren inpakken, het draagt allemaal bij aan een vlekkeloze ochtend. En hoewel je dit al vaker hebt gehoord, doe je het lang niet altijd. Gelukkig hebben we nog twee tips die je waarschijnlijk nog niet kende.

Houd accessoires georganiseerd

Zorg ervoor dat je kettingen, riemen, tassen en oorbellen niet allemaal door elkaar liggen. Als ze mooi georganiseerd zijn, kan je de volgende ochtend rustig een paar mooie accessoires kiezen die je outfit afmaken. Accessoires maken namelijk elke outfit tien keer leuker.

Reisversie van je beautyproducten

Als je ’s ochtends weinig tijd hebt om je make-up te doen, kun je het beter meenemen. Dan kan jij onderweg of op kantoor nog even snel je make-up op doen. Maar om nou iedere dag je make-up tas mee te nemen is ook weer zoiets. Zorg dus dat je kleine versies hebt van je favoriete beauty items. Denk aan een tester van je parfum of koop een navulbaar flesje voor je parfum.

READ NEXT
Zo ruim je in 30 minuten je kast op
6 herfsttrends die we NU al willen dragen
De jas die IEDERE vrouw in haar kast hoort te hebben