Zo houden Françaises zich warm in de winter

Wij kunnen eindeloos lang kijken naar Françaises. Alles wat ze dragen is zó stijlvol. Het is gewoon kunst hoe zij zich kleden. Terwijl het er altijd uitziet alsof ze er helemaal geen moeite voor hebben gedaan. Hoe doen ze dat toch?

Zelfs in de winter zien zij er nog effortless chic uit. Terwijl wij onszelf in een dikke jas rollen en dicht tapen met de grootste sjaal die we kunnen vinden. Maar die Francaises lopen dus gewoon in dunne witte blouses en rokjes. Hoe dan?! Hoe houden Françaises zich warm in de winter? Wij hebben het even voor je uitgezocht en zijn tot deze conclusie gekomen:

Françaises dragen hun ‘minimalistische’ outfit het liefst met een lange jas. Dit kan een trenchcoat, double breasted coat of teddy coat zijn. Grote dikke sjaals zijn een no go. Françaises zorgen dat ze op een koude dag een turtleneck hebben aangetrokken of gaan voor een klein(er)e satijnen sjaal om zo hun neck te bedekken. Wij hebben een WARME winterse look voor je klaarstaan, zo houdt een Française zich warm in de winter.

Wij shoppen nu nog winterjassen en dit is waarom.
Waarom wij nu nog een winterjas gaan shoppen

Deze winteraccessoires heb je nodig.
De mooiste winteraccessoires die je nu wil shoppen

[show_boutique_widget id=”805625″]

 

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK