Zo krijg je een summer glow in de winter

In de winter is ons zomerkleurtje ver te zoeken. Het liefst willen we een blijvend effect, maar dit gaat helaas niet. Wel kan je ervoor zorgen dat je tijdens de winter toch een summer glow hebt. Wij laten je weten hoe je dit voor elkaar krijgt.

Work out
Van een goede sportsessie wordt je niet alleen slanker en fitter, maar je huid gaat ook meer stralen. Je gezondheid laat zich namelijk zien in je huid. Zo heb jij een lekkere summer glow. En nee, we hebben het niet over die rode kop na dat uurtje zumba.

Bronzing lotion
Een bronzing lotion geeft je een mooie glow. Het is niet zo extreem als een tanning spray, waardoor het veel natuurlijker is. Aangezien het niet heel donker is, kan je zelf bepalen hoe bruin je wil worden.

Water
Door genoeg water te drinken, hydrateer jij je lichaam en huid goed. Als je zo’n 8 glazen per dag drinkt, ga je dit zien in je huid. Oneffenheden verdwijnen en het ziet er gezond uit.

Groenten
‘Kind, eet je groenten’, hoor jij je oma vast zeggen. En weet je, ze heeft helemaal gelijk! Naast dat het goed is voor het groeien, doet het ook onwijs veel voor je huid. Groenten met antioxidanten zorgen ervoor dat je huid als het ware gaat shinen!

Slaap
Ze zeggen weleens dat slaap het beste medicijn is. Dat geldt eigenlijk voor alles, maar ook voor je huid. Wanneer je tijden slecht slaapt, zal je dit zien in je gezicht. Je krijgt niet alleen donkere kringen onder je ogen, maar je krijgt ook oneffenheden op je wangen. Probeer dus genoeg slaap te krijgen!

READ NEXT:


>

Source: Sincerely Jules