We hebben het allemaal weleens gehad: het aantal volgers dat je had is ineens gedaald. Er zijn blijkbaar mensen niet meer geïnteresseerd in jouw leven en willen jou daarom niet meer volgen.. Hmm, wie zullen dit zijn? Je probeert er niets om te geven maar stiekem ben je wel nieuwsgierig. Maar hoe kom je erachter wie het zijn? Wij hebben DE apps om precies te zien wie je ontvolgd heeft op social media.

Voor Instagram

Wanneer je followers verliest op Instagram houdt de app dit niet automatisch bij, net als dat hij je niet kan vertellen wie je bent verloren en waarom. Super vervelend, want dat is natuurlijk wel handig om te weten. De meest basic manier is om je exacte volgers aantal te onthouden en dan steeds in je volgers lijst te kijken wie je ontvolgd heeft. Ain’t nobody got time fo that. En dat terwijl er een veel makkelijkere manier is!

Je kunt namelijk gewoon apps downloaden die precies bijhouden wie jou niet meer interessant vindt en wie je niet meer volgt. Onze voorkeur gaat uit naar de app: Volgers +. Hier staat alles superduidelijk aangegeven. En dat dames, is wat we nodig hebben. Je kunt de mensen die je ontvolgd hebben zelfs meteen terug- ontvolgen if you like. Handig! De app Volgers + en soortgelijke apps zijn te vinden in de app store. Downloaden maar!

Voor Facebook

De app Who Deleted Me geeft Facebook gebruikers de mogelijkheid om te bekijken wie je de afgelopen tijd ‘ontvriend’ heeft! De app bestaat al even en ontelbaar veel mensen over de hele wereld gebruiken de app om te achterhalen wie hun echte ‘virituele’ vrienden zijn.

Maak je trouwens geen zorgen: de app kan ook zeggen of ze je echt ontvriend hebben, of dat ze gewoon hun account verwijderd hebben.

Hoe? Heel simpel, elke keer je inlogt op de app, telt de app hoeveel vrienden je hebt. En dat getal vergelijkt hij met de data van de vorige keer dat je inlogde. Je kan dus niet kijken welke vrienden je in ‘t verleden verloren bent, alleen welke je verliest nadat je de app gedownload hebt. En bovendien kan je ook zien wanneer je vrienden het laatst ingelogd hebben. Lekker stalken…

Voor Twitter

Ook voor je Twitter-account is er een app waar je precies kunt zien wie je ontvolgd heeft. Deze app heet who.unfollowed.me. Deze app is speciaal voor Twitter en je kunt hiermee precies zien wie jou wel en wie jou niet terug volgt.

De app is helemaal gratis en heel makkelijk te gebruiken. Je hoeft namelijk alleen maar in te loggen met je account en je kunt gelijk zien wie jou niet meer volgt. Als je ziet dat iemand jou ontvolgd heeft, kun je deze net zo makkelijk terug ontvolgen. Easy peasy en opgeruimd staat netjes!

Interesse in mooie mannen door je tijdlijn?
OMG! Dit zijn de mooiste mannen die er zijn

Ben je ook zo’n dierenliefhebber?
Deze dieren wil je volgen op Instagram

En dit zijn de mooiste vrouwen die je kunt volgen op instagram (volgens mannen)
Dit is de mooiste vrouw op Instagram volgens mannen

PHOTOCREDITS : GLAMOUR
(Visited 13.987 times, 37 visits today)