Zo scoor je tickets voor Adele!

Wie kent de mega bekende Britse zangeres Adele nou niet? Juist! Met haar nummer Make You Feel My Love brak ze door. Maar een tijd lang hoorden we niets van haar (stom!). Ze kreeg een zoontje, Angelo, en ze wilde ‘moederen’. Maar niet getreurd, Adele is weer helemaal back in business sinds haar nieuwste nummer ‘Hello’ pasgeleden uit kwam! En helemaal goed nieuws, want Adele treedt in juni 2016 twee keer op in de Ziggo Dome. En morgenvroeg om 10:00 gaat de kaartverkoop van start. De tickets zullen erg hard gaan, en daarom hebben wij tips voor je waarmee je de kans op een kaartje vergroot!

  • Houd meerdere schermen open. Niet alleen van je laptop, maar ook die van je broer, zus, vriendin en buurvrouw.
  • Veel mensen vergeten de optie bellen. Je kunt vanaf 10:00 uur ook bellen met de callcenter om kaarten te bestellen. Het telefoonnummer is 0900 – 300 1250 en kost 60 cent per minuut.
  • Zet ook meerdere browsers open: je kunt in de ene eerder aan de beurt zijn, dan in de ander.
  • Druk nooit, we herhalen NOOIT op de F5-toets (refresh). Je komt dan weer achteraan in de rij terecht, en dan ben je weer terug bij af. Doodzonde.
  • Verschillende betaalmethodes klaarleggen. Als je ze dan  (bijna) hebt bemachtigd, wil je niet dat het fout gaat. Dus hou ook je Mastercard of je Visacard in de aanslag.
  • Zet om exact 10:00 al je schermen open, en duimen maar!

READ NEXT:
Dit zijn de hacks om goedkoper te vliegen
Zo voorkom je blaren!
Dit is de meest comfortabele hakken trend!

Source: Adele