Zo sleep je jezelf ’s ochtends naar de sportschool!

We proberen al ochtendmensen te worden en dat is best moeilijk. Maar nu willen we ook nog eens ’s ochtends gaan sporten. Zo moeilijk is het nou ook weer niet, je hebt alleen een beetje motivatie nodig. Geloof ons! Deze tips werken écht:

De avond voordat je gaat sporten

Plan je work-out outfit van te voren
Het punt is, als jij een avond van te voren al zo’n mooie outfit bij elkaar hebt gezocht dan wíl je die ook gewoon dragen. Voel je sexy en slank!

Download een alarm dat Kiwake heet
In de appstore kun je een app kopen met de naam ‘Kiwake’, hij kost 2 dollar maar dan heb je ook wat. Je moet namelijk een foto van iets nemen dat ver van je af staat voordat je gaat slapen. Het alarm blijft ’s ochtends dan afgaan totdat je een foto hebt genomen van dat zelfde item. En… het werkt! Up and running!

De ochtend dat je gaat sporten

Stalk een klein beetje
Let op want dit is een goede tip: als je wakker wordt en bijna besloten hebt dat je niet meer gaat sporten omdat je écht geen zin hebt, ga dan #fitgirls stalken op Instagram. Van die lichamen word je direct gemotiveerd.

Zorg dat er een gemene vriendin op je wacht
Oké, gemeen is misschien een beetje overdreven, maar dit zorgt er wel voor dat jouw vriendin niet bang is om haar mond open te trekken als je weer eens te laat bent of met een lame excuse komt waarom je geen zin hebt. Het is de bedoeling dat je er bang van wordt als zij zegt: “Waar was je gister in godsnaam?”

READ NEXT:
Haarstijlen die je kunt dragen tijdens het sporten
De meest gemaakte fouten in de sportschool
Wel of geen string tijdens het sporten?

Source: Fitgirlsdiary