Zo sta jij perfect op de foto tijdens kerst

Ja, vanavond is het weer zo ver! Het is eerste kerstdag en dat betekent dat de hele familie langskomt. Allemaal leuk en gezellig, maar er is één ding waar je best wel tegenop ziet. Dat is namelijk de familiefoto. Je wil er namelijk wel leuk opstaan, maar waar laat jij je handen? En hoe lijk je slanker op de foto? Wij geven jou dé tips! Zo sta jij perfect op de foto tijdens kerst!

Kijk boven de lens
Kijk nooit in de lens als er een foto gemaakt wordt. Dit is sowieso heel vervelend aangezien je daarna alleen maar vlekken voor je ogen ziet. Het is daarom beter om boven de lens te kijken. Deze tips wordt ook gebruikt door professionele modellen. Zo krijg je een betere blik en houd jij je ogen makkelijker open. Die flits is namelijk helemaal niks…

Draai je hoofd naar rechts
Uit Onderzoek is gebleken dat ons gezicht meer emotie toont aan de linkerkant. Dus als jij je hoofd iets naar rechts draait, zie je er gelukkiger uit!

Draai je lichaam
Het is vaak niet flatteus om recht gefotografeerd te worden. Hierdoor lijk je vaak niet iets dikker. Draai dus altijd een klein beetje! Zo lijk je ook nog eens een paar kilo lichter.

Doe wat met je armen/handen
Vaak weten we niet wat we met onze armen en handen aan moeten. Als we ze langs ons lichaam laten hangen, zien we eruit als een zoutzak, maar we willen ook niet geforceerd overkomen door te poseren. Probeer je armen dus nonchalant te houden door ze bijvoorbeeld in je zij te zetten. En let op: ontspan je handen! Als je te gespannen bent maak je misschien per ongeluk vuisten en dat is niet echt mooi. Het is misschien niet de meest originele pose, maar wel eentje die vaak goed werkt! Sla je armen vooral niet over elkaar want dan krijg je een ‘gesloten’ uitstraling.

Denk aan leuke dingen
Je wil natuurlijk niet als een breedbekkikker op de foto staan. Dit gebeurt soms als we geforceerd moeten lachen. Denk daarom aan leuke dingen. Hierdoor ga je al natuurlijker lachen.

READ NEXT:


>

Source: Victoria Tornegren