Zo style je je sneakers op 5 manieren in 5 situaties

De Nike Cortez sneakers zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Hij siert menig bekende voet. Of het nou een blogger, IT-girl of jij zelf is, ze zijn hartstikke tof. Mocht je ze al bezitten: super. Wil je ze kopen? Zeker doen! Want de zwarte sneaker maakt snel zijn opkomst. Omdat je je sneaker vast de hele dag aan wilt, hebben we hier 5 situaties voor je waarin je de zwarte Nike sneaker gewoon chique kunt dragen.

outfits

1 Borrel/ Diner
Heb je vanavond een borrel of diner? Dan wil je er natuurlijk wel netjes uitzien. En ja, dat kan gewoon met een paar sneakers ladies. Helemaal niets mis mee. Draag een toffe jumpsuit met een suède jacket en neem een clutch mee. Voilà, zo heb je een nette outfit inclusief je sneakers.

jacket SAINT LAURENT // jumpsuit SUPERTRASH // tas MANGO // sneakers 

2 Festival
Het festival seizoen is met Koningsdag officieel geopend en we hebben er zin in. Onze mailboxen zitten al vol met festival tickets en de outfits zijn al bijna geshopt. Maar.. Welke schoenen trek je aan? Deze Nike Cortez sneakers natuurlijk. Met een shortje, een top en een fringe tas ben je al klaar. Leren jasje er overheen en hups! Klaar om te dansen.

shirt MANGO // short MAISON SCOTCH 

tas SAINT LAURENT // leather jacket GOOSECRAFT // sneakers 

3 Dagje shoppen
Shop date met je beste vriendin? Het is nu al wel duidelijk welke schoenen we je aanraden toch? Draag ze in een fijne casual outfit. Een sweater en een jeans zorgen ervoor dat je makkelijk je nieuwe kleding kunt passen. Een knap bomber jack erop en een crossbody om en you’re all done!

bomber TOPSHOP // sweater  

jeans MANGO // tas CHLOÉ // sneakers 

4 Airport
Comfy reizen is een must als je op vakantie gaat. Dat weten we allemaal. Daarom horen sneakers gewoon bij je airport outfit. Draag daarboven een fijne sweater en een zachte pantalon. Ready for boarding!

trui // broek

weekend tas TOPSHOP // sneakers 

5 Office
Sneakers op kantoor zijn best moeilijk. Het hangt heel erg van je baan af. Je kunt natuurlijk , maar als je liever voor je sneakers gaat kun je de rest het beste netjes houden. Een blouse en pantalon? Yes, een mooie tas en een sleeveless blouse en je hebt een classy outfit.

blouse // blazer

pantalon SOMEDAY // tas GUCCI // sneakers 

READ NEXT:
>
>
Styled by Manon #618 / Snakeskin sneakers

Source: Clochet