Tegenwoordig gaat er bijna geen enkele vrouw meer de deur uit zonder een likje mascara. Je ziet er daardoor toch wat frisser en meer uitgeslapen uit. Ook geeft het vaak wat meer diepte in je gezicht.

Al met al zijn wij de mascara uitvinder heel erg dankbaar. Maar hoe veel laagjes smeer jij eigenlijk op, en hoe veel laagjes mascara kun je eigenlijk het best doen voor de mooiste wimpers? Wij doen er namelijk altijd heel voorzichtig mee, om klonten en spinnenwimpers te voorkomen. Het schijnt dat je volgens experts het beste 30 (!) snelle laagjes mascara aan kunt brengen op je wimpers voor het allermooiste effect. Toen wij dit hoorden op de redactie geloofden wij daar écht helemaal niets van. Zo veel laagjes mascara gebruiken we never nooit.

Wie wil er nou van die spinnenpoten als wimpers? Wij in ieder geval niet! Zelf gingen wij er vanuit een keer 10 laagjes aan te brengen, totdat we het ‘s ochtends tijdens ons beautyritueel gingen bijhouden. Tot onze grote verbazing kwamen we erachter dat we de 30 makkelijk halen. Ga jij ook vanaf nu tellen hoe veel laagjes mascara je gebruikt voor de mooiste en langste wimpers? Wij wel!

READ NEXT:
> Deze mascara krijgt de allerbeste reviews
> De beste serums voor langere wimpers
> Langere wimpers zonder extensions?! Het kan echt!

PHOTO CREDITS : COSMO
(Visited 5,786 times, 2 visits today)