Zo verkoop jij je kleding supersnel

Bij een grote kastopruiming kom je waarschijnlijk heel veel items die je niet meer draagt. Niet weg doen! Het is hartstikke zonde om dit weg te gooien. En vooral omdat je met deze tips je kleding super snel verkoopt.

1. Op de IJ-hallen gaan staan

Dit is super leuk om te doen met vriendinnen. Zo plan je gelijk een leuk dagje. Je kunt je kleren makkelijk verkopen op de IJ-hallen. Hier heb je de grootste kans op leegverkoop. Verwacht alleen niet dat je de hoofdprijs voor je spullen vangt. Meestal zijn het kleine bedragen, maar alles bij elkaar opgeteld heb je dan waarschijnlijk toch een fijne winst.

2. Marktplaats

Marktplaats.nl ken je waarschijnlijk wel. Op deze sites wordt van alles en nog wat verkocht, en zo ook kleding. Hier zitten dagelijks de meeste mensen op dus probeer je kleding hier vooral te verkopen. De gouden tip voor marktplaats is: zorg ervoor dat het product dat je wilt verkopen fantastisch op de foto staat en dat je ook een aanfoto plaatst. Zo klikken mensen sneller op je advertentie.

3. Verkoop apps

Er is tegenwoordig groot scala aan verkoop- apps. De een werkt natuurlijk wel beter dan de andere, maar de apps zijn ontzettend handig. Je maakt een foto, bedenkt een prijs, upload je product en klaar is keer. Handige apps hiervoor zijn: United Wardrobe, Depop, Vinted en Fashmob. Oh enne, bij deze apps geldt ook: voeg al-tijd een aanfoto toe. Want mensen gaan hier doe dan ook om vragen. Net zo handig om dat voor te zijn, toch?

4. Facebook

Op Facebook zijn talloze pagina’s te vinden waarop jij je kleding kunt verkopen. De bekendste is: kleding aangeboden/gezocht. Doe een verzoek om lid van zo’n pagina en you’re ready to go. Verkopen maar!

5. Rommelmarkt

Wil je je kleding dicht bij huis verkopen zodat jij en je klant niet met de verzendkosten zitten? Kijk dan eens naar plaatselijke rommelmarkten. Als je je kleding heel knap uitstalt verkoop je bij zo’n markt je kleding binnen no time.

READ NEXT: