Zo voorkom je lippenstift op je tanden

Je kent het vast wel. Je heb een feestje en trekt je mooiste jurk uit de kast. Om de look af te maken, gebruik je het liefst een rode lipstick. Het nadeel hiervan is alleen wel dat er vaak lippenstift op je tanden blijft zitten. Gelukkig hebben wij een paar tips die lippenstift op je tanden voorkomen!

1. Scrubben
Door regelmatig je lippen te scrubben, zorg je er niet alleen voor dat je lippen zijdezacht aanvoelen, maar voorkom je ook velletjes. Velletjes kunnen namelijk op je tand terecht komen, inclusief rode lipstick…

2. Gebruik poeder
Gebruik na het aanbrengen van je lipstick een poeder. Doe dit door eerst een tissue op je lippen te leggen en het met een borstel af te poederen. Zo blijft je lipstick een stuk beter zitten!

3. Gebruik lipliner
Een lipliner geeft veel minder af dan een lipstick. Lipsticks zijn vaak namelijk nogal glossy, waardoor het ook nog eens sneller op je tanden komt.

4. Poets je tanden goed
Poets je tanden goed voordat je lipstick aanbrengt. Als je tanden namelijk nog vies aanvoelen, krijg je sneller te maken met lipstick die eraan blijft kleven. Zijn je tanden glad gepoetst, dan gebeurt dit niet zo snel.

5. Gebruik je vinger
Dit is een hele handige truc om af te komen van te veel lipstick. Nadat je lipstick hebt aangebracht, doe je een vinger in je mond en trek je hem er daarna weer uit. Was daarna wel even je handen, want die vinger zal helemaal onder zitten met lipstick. Oeps!

READ NEXT:


>

Source: Karlas Closet