Over het weer hebben we zeker niets te klagen dus het is tijd om je zomerschoenen uit de kast te halen! Of een paar nieuwe sandals aan te schaffen. Je kunt je collectie natuurlijk altijd aanvullen met een paar nieuwe beauties (you can never have enough, right?).

It’s that time of the year…

Sandalen behoren tot de schoenen die iedere vrouw in haar kast moet hebben. Dit voorjaar en ook deze zomer zijn er dan ook ontelbaar veel te vinden. Van de platte sandalen tot een paar met killer heels of misschien een variant met printje. Nu het zonnetje is gaan schijnen schuiven wij het liefst meteen in een paar sandaaltjes. Maar natuurlijk niet zonder onze voeten eerst verzorgd te hebben. Lees hier hoe jij je voeten sandal ready maakt.

De keuze is reuze wat betreft sandaaltje en dat maakt het vinden van hét perfecte exemplaar extra lastig. Ben je het even helemaal kwijt? No worries, wij helpen je bij het vinden van jouw schot in de roos. Wij hebben de leukste sandalen voor je op een rijtje gezet. Bekijk en shop deze hieronder!

Want daar wordt iedereen blij van..
> Deze top geeft je het ultieme zomergevoel

Inslaan!
De truc om de perfecte zomerjurk te vinden

Laat de zomer maar komen
Badpakken en bikinitrends voor het nieuwe seizoen


(Visited 69 times, 1 visits today)