Bij een belangrijk gesprek zoals een sollicitatie wil je goed voor je dag komen. Maar in de zomer is het toch even wat lastiger om er classy uit te zien zonder dat je te dik gekleed bent. Je wilt namelijk niet als een verzopen katje aan komen door al dat zweten, toch?( Dit zijn briljante tips waardoor je minder zweet.) Daarom hebben wij hier dé perfecte outfit om in de zomer naar een sollicitatiegesprek te dragen.

Wat een hele nette kleur is om te dragen naar een sollicitatiegesprek is zwart. Zwart maakt een outfit degelijk en daarnaast kleedt het je ook nog is af. En een heerlijke broek om te dragen in de zomer is toch wel de pantalon. Deze broek is lekker luchtig en ook heel netjes waardoor hij perfect is voor een sollicitatiegesprek. Een pantalon is van zichzelf al erg opvallend en daarom hoef je hier alleen nog een basic shirt op te dragen.

Schoenen zijn bij een sollicitatie heel erg belangrijk. Mensen kijken toch vaak als eerste naar de schoenen die je draagt. Daarom is het handig om een schoen aan te trekken die netjes en niet te opvallend is. Bekijk de look hieronder! 

No stress!
Vanaf nu valt je sollicitatiegesprek nooit meer stil!

Je make-up is ook erg belangrijk.
Dé make-up tips voor een geslaagd sollicitatiegesprek

En doe dit maar beter niet!
Dingen die niet zo handig zijn tijdens een sollicitatiegesprek

BROEK – MANGO

SHIRT – &OTHERSTORIES

LIPTICK – ASOS

HORLOGE – BIJENKORF

ZONNEBRIL – MY-THERESA

TAS – MANGO

SHOENEN – BIJENKORF

NAGELLAK – DOUGLAS

PHOTOCREDITS: THELOCALS
(Visited 372 times, 1 visits today)