10 Ultimate Beauty Favorites: Mari van de Ven

In de 10 Ultimate Beauty Favorites vragen we Neerlands’ meest geliefde backstage beauty pro’s naar hun absolute tien favoriete beauty producten!

Mari van de Ven heeft eigenlijk geen introductie nodig. Als je aan een willekeurige Nederlandse vrouw vraagt een beroemde visagist op te noemen is de kans heel groot dat Mari de eerste is die haar te binnen schiet. Van origine is Mari van de Ven kapper maar inmiddels hij heeft ongeveer heel bekend (vrouwelijk) Nederland wel eens van een prachtige make-up voorzien. Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit. Ooit begon het allemaal in een salon in Brabant, maar via Koffietijd werd Mari een bekend gezicht in Nederland. Sindsdien is Mari niet weg te denken uit de Nederlandse entertainment industrie en heeft hij de visagie verzorgd voor personalities als Wendy van Dijk, Sylvie Meis, Ellemieke Vermolen, Tatjana en vele anderen.

Natuurlijk wilden wij ook heel graag van Mari weten wat zijn 10 absolute must-have beauty producten zijn. Hieronder vind je in willekeurige volgorde de 10 Absolute Beauty Favorites according to Mari van de Ven!

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. MAC Eye Shadow

2. Marc Inbane Tanning Spray

3. Beauty Pillow kussenloop

4. Philip B Royal Forever Shine Shampoo

5. Australian Gold Inverted Lotion

6. NMBR NINE grote toilettas

7. Anastasia Brow Express wenkbrauw kit

8. FACE Atelier Foundations

9. La Prairie Zonnebrand Creme

10. Kwasten van JACKS  Beauty Line 

[/red_box]

 

mari beaty favs