Over ons

MONSTYLE is een online fashion- beauty- en lifestyle magazine dat in 2013 is opgericht. MONSTYLE is ontstaan met het idee om iedereen te voorzien van styling advies. Ons online magazine gaat niet over fashion week en celebrities, MONSTYLE maakt mode draagbaar.

Wij kunnen je precies vertellen hoe je die nieuwe slangenprint het beste kan combineren. Wij leggen uit hoe jij je kleding op verschillende manieren kan dragen. En hoe jij het beste voor de dag komt. Mode en styling is het hoofdonderwerp maar daarbij horen ook lifestyle- en beautyonderwerpen. Welke items zijn het beste voor onze huid? Hoe kunnen we in de ingrediënten lezen of het geen slechte stoffen bevat? Daarnaast delen we in onze ‘Woman Support Woman’ – rubriek succesverhalen van jonge vrouwen, hoe zijn zei zo ver gekomen en met welke tegenslagen hebben zij te maken gehad? Ook interieur komt aan bod, dit heeft natuurlijk ook te maken met styling. We kunnen uitleggen waar je aan moet denken als je vegan wil worden maar ook een heerlijk recept plaatsen met Oreo’s.

MONSTYLE houdt jou op de hoogte van de nieuwste merken, helpt jou bij het samenstellen van een leuke outfit, support jou op momenten dat je even geen motivatie hebt èn weet welke serie je NU wil kijken.

Contact

MonStyle Hollandse Kade 27B 1391 JM Abcoude KVK Amsterdam: 62339818 Management:redactie@wendymultimedia.nl

Lees meer »

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden webshop. Op al onze leveringen en diensten zijn de volgende verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Op alle rechten, verplichtingen en overeenkomsten waarop

Lees meer »