Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden webshop.

Op al onze leveringen en diensten zijn de volgende verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

 1. Op alle rechten, verplichtingen en overeenkomsten waarop de algemene voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 2. Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
 3. Na een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van je bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten.
 4. De bestelling wordt pas geleverd na betaling. Je kunt direct betalen via iDeal (via de betaaldienst van …..)
 5. Alle artikelen worden binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling ter bestelling aangeboden bij PostNL, tenzij bij de artikelen anders staat vermeld. Je krijgt een e-mail als de beloofde levertijd niet kan worden gehaald.
 6. MonStyle is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL.
 7. Als je niet tevreden met je bestelling bent, dan kun je de artikelen binnen 7 werkdagen terugsturen. Wij storten het bedrag binnen 30 dagen terug, indien het artikel onbeschadigd is. Ruilen kan ook. In beide gevallen zijn de verzendkosten voor je eigen rekening.
 8. Als je je hebt aangemeld voor een workshop dan kun je je bij afmelding tot 48 uur van tevoren inschrijven voor een andere datum. Je deelnamegeld wordt niet retour gestort.
 9. Een afspraak voor personal shopping of persoonlijk stijladvies kan tot 48 uur van tevoren verplaatst worden. Voor afspraken die na 48 uur voor afspraak verplaatst of afgezegd worden brengen wij 50% van de totaalkosten in rekening.
 10. We hebben ons best gedaan om zo veel mogelijk informatie op deze site te zetten. MonStyle is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar site.
 11. Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend door MonStyle gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.
 12. Mocht je vragen of klachten hebben over de diensten of producten van MonStyle, dan worden we daar graag telefonisch of per e-mail van op de hoogte gebracht.

Op de inhoud van deze site is auteursrecht van toepassing. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van MonStyle.

Contact

MonStyle Hollandse Kade 27B 1391 JM Abcoude KVK Amsterdam: 62339818 Management:redactie@wendymultimedia.nl

Lees meer »

Over ons

MONSTYLE is een online fashion- beauty- en lifestyle magazine dat in 2013 is opgericht. MONSTYLE is ontstaan met het idee om iedereen te voorzien van

Lees meer »