3 designertassen die dit jaar nog overal te zien zijn

Dit jaar zagen we al veel designer tassen in de spotlight staan. De it-bag is er al een tijdje niet meer, het is nooit meer één tas. Het zijn er continu weer een paar. Ook nu zijn er weer een aantal designertassen die helemaal hot zijn. En het is niet te zeggen welke nou echt populairder is. Maar wij, wij hebben wel onze favoriet.

Fanny pack

De fanny pack was er natuurlijk al een paar maanden, maar sinds Gucci een fanny pack heeft ontworpen, zien we niets anders meer. Zelfs afgelopen weekend op Lowlands zagen we hem al meerdere malen voorbij komen.

[show_shopthepost_widget id=”3250342″]

Saddle bag

Of je nou wil of niet. De tas is terug. Open je Instagram maar eens, er is geen ontkomen aan. Carrie Bradshaw droeg hem ooit in Sex and the City en eigenlijk, toen vonden we het al niks. En nu de tas weer terug is, geven we er net zo weinig om als toen. Maar daar denken heel veel anderen dus anders over. De saddle bag van Fendi en Dior zijn met open armen ontvangen. Wie weet veranderen wij nog van gedachten, maar zoals het er nu uitziet..

[show_shopthepost_widget id=”3250341″]

Chloe Tess shoulder bag

Voor ons springt de nieuwe Chloe tas er bovenuit. Deze knapperd willen wij nog heel vaak terugzien. En vooral in dit knappe kleurtje.

[show_shopthepost_widget id=”3250343″]