5 manieren om een maxi-jurk te dragen

Vooral nu het bijna zomer is spot je ze overal, de maxi-jurk. Deze lange jurken zijn prachtig, maar op een dagje strand na, moeilijk te stijlen. Wat voor schoenen draag je eronder? En kunnen hakken wel? Wij laten je vijf verschillende combinaties zien. Kun jij wat inspiratie opdoen en zie je er niet uit als ma Flodder.

Met opvallende laarsjes

We hebben de maxi-jurk gecombineerd met een paar opvallende laarsjes, een simpele tas en wat minimalistische sieraden.

https://www.instagram.com/p/BwgboItlKkb/

Met een trui en hoge laarzen

Ook wanneer het wat frisser is (of je voor casual wil gaan) kan een maxi-jurk prima. Een paar hoge laarzen eronder, een trui die je aan kan trekken wanneer het koud wordt en een zwarte schoudertas. Deze keer wordt de look compleet gemaakt met een paar zilveren sieraden.

https://www.instagram.com/p/Bw_OX0hDXzh/

Met hoge cowboylaarzen

Naast de maxi-jurk zijn cowboylaarzen ook helemaal on trend. Deze zomer zien we vooral veel hoge cowboylaarzen en deze kunnen dus gewoon prima onder een lange jurk. Nog een riempje om je taille te accentueren en een tijdloze zwarte tas. De outfit is al opvallend, dus houd je make-up rustig.

https://www.instagram.com/p/Buk7U_onOoQ/

Met een leren jasje en sneakers

De sneakers mogen natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Combineer je jurk met print met een paar witte sneakers. Om je look wat stoerder te maken kun je er een leren bikerjack bij dragen. Met een tas met studs geef je je outfit nog wat extra pit.

https://www.instagram.com/p/Bwv4ZpijctQ/

Met een body en bikerboots

Een lange wikkeljurk kun je combineren met een body. Zodat je nog een stukje van het colletje ziet. Deze outfit maak je af met een paar stoere bikerboots en een felrode tas (deze kleur matcht prachtig met leopard).

https://www.instagram.com/p/BqgyI2vnNB9/

READ NEXT:
Waarom de midi jurk perfect is voor de zomer.
Mom jeans? Op deze manieren combineer je ‘m!
De grootste jurkjestrend voor deze zomer.