5x kerstcadeautips voor mannen

De maanden eindigen weer op -er en dat betekent dat we ons alvast mogen voorbereiden op Kerst! Langzaamaan worden de kaarsjes, lampjes en kerstruien uit de kast getrokken én gaan we nadenken over kerstcadeaus voor onze geliefden. Ieder jaar is het weer een uitdaging om wat origineels te bedenken. Wat zouden we aan onze vriend of vader geven? Don’t worry, want in dit artikel geeft Monstyle vijf kerstcadeautips voor mannen!

Toffe gadgets

Er zijn twee dingen waar de meeste mannen over het algemeen heel blij van worden: auto’s en gadgets. Laat dat eerste nu net iets te duur zijn voor een kerstcadeau, maar een gadget is altijd een goede optie. Het internet staat vol met leuke, nuttige en onnuttige gadgets. Zo kun je een borstel voor kale mannen kopen of een Apple Watch. De keuze is reuze, net als de prijsklassen!

Trainingspak

Of je nou heel sportief bent of juist helemaal niet; iedereen loopt het liefst de hele dag in een trainingspak rond. Tegenwoordig zijn trainingspakken niet meer weg te denken uit de kledingkast én het straatbeeld. Het is lekker om te dragen wanneer je thuiswerkt of wanneer je even snel langs de supermarkt moet. Om die reden kun je nooit genoeg trainingspakken hebben en is het altijd een geslaagd cadeautje voor Kerst! Deze Lacoste trainingspakken zijn bijvoorbeeld ontzettend tof. Als je wilt, kan je er ook eentje voor jezelf halen voor een matchy outfit.

Een dagje weg

Dit is het eerste jaar dat we met Kerst weer een dagje weg kunnen. De afgelopen jaren hebben we alleen maar in lockdown gezeten, waardoor het onmogelijk was om een dagje weg te gaan. Maar, nu kan dat wel! Een mooie kans om al die verloren tijd in te halen. Een van de mooiste cadeaus die je aan iemand kan geven, is een herinnering met elkaar. Bezoek een kerstmarkt, ga naar een lichtjesfestival of bezoek een alpacaboerderij. Er is zoveel mogelijk en elke man vindt het fijn om quality time te hebben met zijn dochter of vriendin!

Gepersonaliseerd cadeau

Zegt jouw vriend of vader altijd: ‘Het gaat om het geschenk’, wanneer je vraagt wat voor cadeau ze willen? Grijp dan je kans om een persoonlijk cadeau te geven. Een mooier geschenk dan dat kun je niet bedenken! Het is een goede optie wanneer je niet veel geld te besteden hebt, want je kan het zo duur en goedkoop maken als je zelf wilt. Schrijf een brief waarin je vertelt hoe belangrijk diegene voor je is, knutsel wat moois in elkaar of laat een foto van jullie samen op een kussen bedrukken. Op internet staan boeken die je zelf kunt invullen met mooie vragen waarom je van diegene houdt. Er is niemand op de wereld die het vervelend vindt om een cadeau te krijgen waar tijd en liefde in gestoken is!

Persoonlijke verzorging

In het kader van nuttige en misschien wel voor de hand liggende cadeaus: persoonlijke verzorging. Wanneer je ten einde raad bent en écht niks meer weet, kun je altijd kiezen voor een luchtje of douchegel. Deze producten worden al-tijd gebruikt en zullen dus al-tijd slagen, ondanks dat het een veelvoorkomend cadeau is!