6 herfsttrends waar we niet aan ontkomen

September ligt weer voor de deur! De september issues liggen in de schappen en de nieuwste collectie hangen aan de rekken. En er hangen een aantal trends tussen, waar je echt niet omheen kan. Dit zijn ze:

Blauw (en bruin)

Vorig jaar omarmden we roze, rood en groen, komend seizoen zien we steeds meer blauw en bruin. En dan vooral lichtblauw en heel donkerbruin. Ook samen passen deze kleuren goed bij elkaar.

Slouchy boots

Yes. We zijn zo blij dat deze laarzen weer terug zijn. De online shops stromen al vol en wij kunnen niet wachten om ze weer te gaan dragen.

Het ruitje

De ruit zagen we begin dit jaar al voorbijkomen. We hebben inmiddels allemaal een grijze ruit in de kast hangen. Volgend seizoen komt er meer kleur aan te pas. Zo zagen we op de catwalk al heel veel plaid print in geel, rood en groen. Niet alleen als sjaal, de stof wordt ook gebruikt voor jurken, jassen en zelfs broeken.

Animal Print

De leopard print heb jij natuurlijk allang in je kast hangen. Deze print is al jaren ene trend, en daarmee is het inmiddels een basic geworden. We combineren hem eindeloos. Maar er zijn een aantal nieuwe dierenprints bijgekomen. Zo hangen de winkels op dit moment vol met slangenprint. En hoewel dit ooit werd gezien als ordinair, is dit allang niet meer zo. Het is juist stoer om deze items te combineren met de rest van je outfit.

Laagjes

Elke herfst (en winter) gaan we weer aan de slag met laagjes. Zo ook het aankomende seizoen. Zoals vorig jaar zien we de coltrui weer boven de jurk uitkomen. Maar we zien ook nieuwe combinaties. Zoals een sjaal die je met een riem vastzet over je jas heen. Een spijkerjas als extra laagje en (nog steeds of alweer) het shirt onder een top met spaghetti-bandjes.

Saddle bag

We zijn het er (nog) niet mee eens. Maar de befaamde saddle bag die Carrie Bradshaw constant bij zich droeg in Sex and the City is weer hot. Als je Instagram opent zie je al meerdere influencers ermee weglopen. Wij twijfelen eraan of wij dit tasje ooit gaan waarderen. Only time can tell.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites