6 insider Zara shopping tips

We weten dat bij de ZARA bijna altijd alle trends in de kledingrekken te vinden zijn. Helaas is niet altijd alles op voorraad in jouw maat, of kan je net dat ene kledingstuk niet meer vinden. Gelukkig hebben wij 6 hele handige insider tips die jou gaan helpen bij het shoppen van je favo kledingstuk bij Zara. Thank us later!

1. Download de Zara app
We love de Zara app. Downloaden op eigen risico! De app is behoorlijk verslavend, handig en maakt het shoppen veel makkelijker. De app heeft een homepage met new arrivals, seasonal picks, de nieuwste trends en lookbook inspiratie. Het slaat ook je account informatie op, zodat je nog sneller kan shoppen. 

2. Check iedere dinsdag en donderdag de site voor new arrivals
Op elke dinsdag en donderdag wordt de new arrivals page aangevuld. een súper handige tip, want zo kan je de mooiste items uitkiezen, zonder dat ze al uitverkocht zijn. How convenient!

3. Zet in je agenda wanneer de grote zomer- en winter sales zijn
Ga er even goed voor zitten, en neem zo’n 45 minuten om de Zara seizoen-sales door te spitten. Écht doen, want dat mooie jurkje waar jij al het hele seizoen een oogje op hebt kan zomaar flink in prijs gedaald zijn. Er zijn meerdere rondes met prijsverlagingen dus kijk elke paar dagen even online.

4. Shop online
Deze tip is best voor de hand liggend. Maar het scheelt echt een hele hoop tijd en gedoe. Online kan je veel makkelijker vinden wat je wilt hebben zonder dat je de rekken door hoeft te spitten, om vervolgens te wachten op een pashokje waar je maar 6 kledingstukken in mee mag nemen. Eerlijk is eerlijk, helemaal tijdens de sale is het bij Zara gewoon echt een bende.

5. Schrijf je in voor de nieuwsbrief
We snappen dat je inbox al vol zit met nieuwsbrieven van allerlei sites, maar het kan écht heel handig zijn. De mooiste looks komen in de nieuwbrief voor en ook de new arrivals staan erin. Oh, en vergeet je trouwens niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief onder aan de pagina.

6. Bekijk de look-books op de site
Bekijk de laatste lookbooks voor styling ideeën en mooie outfit combinaties. Op die manier zie je kledingstukken weer op een nieuwe manier.

READ NEXT:


>