6 trends waar wij van houden maar mannen haten

Soms heb je helemaal niks aan je vriend. Vraag je: “hoe vind je dit staan?” en dan komt er een of ander vreemd antwoord uit waar we niks aan hebben. Mannen hebben nu eenmaal niet dezelfde smaak als vrouwen, en dat is ook prima. We kunnen echter wel erg lachen om sommige comments die mannen maken over nieuwe, aanstekelijke trends. De meeste vrouwen houden er gelukkig van om nieuwe dingen uit te proberen, waar mannen vaak blijven in het ‘oude vertrouwde’. Welke trends ze dan zo haten? Wij hebben ze even voor je samengesteld. Tip: werp je boyfriend eens to the test ;-] !

Tassels
Wij zijn van mening dat ze onze tas, kleding of accessoires er een boost van krijgen. Mannen vinden het echter maar een gek ding. “Waarom zou je extra, onzinnige dingen toevoegen? Dat is toch helemaal niet praktisch?”

Glitters
Tenzij je een heftig verkleedfeestje hebt, zijn mannen over het algemeen niet te spreken over glitters en pailletten. De meeste van hen zijn van mening dat dit gewoon té over de top is. Ehm, how about no?! Wij zijn dol op glitters. Soms kan een glitter item je instant vrolijk maken! Dus girls, als jij je sparkly sneakers uit de kast wilt pakken doe dit dan niet als je boyfriend in de buurt is.

Leopard print
Aha! De leopard print. Deze is helaas ook niet door iedere vrouw geliefd, maar wij zijn er dol op! Juist gecombineerd kan deze echt dienen als een goede basic. Mannen echter, linken de panterprint eerder aan Nel Veerkamp. En dat is nou niet bepaald complimenteus, dat snappen wij ook wel. Sorry mannen, wij blijven ‘m toch gewoon dragen!

High waisted
Nog zoiets dat de meeste mannen niet graag zien: alles wat high-waisted is. Waarom, daar zijn we nog steeds niet over uit. Anyways, de heren prefer ‘em on the hips.

Plateauzolen
Als we de mannen moeten geloven zien we eruit als Spice Girls ‘net niet’ als we plateauzolen trend opvolgen. Vele vrouwen zijn het met de mannen eens, het is nogal een like-it-or-not trend. Wij vinden Stella echter een held, go McCartney!

Flared jeans
No, why? De flared doet zoveel goeds voor je figuur! Wat mannen hierover te zeggen hebben? Die missen de rondingen van onze benen en vinden dat we niet terug hoeven in de tijd om er goed uit te zien. Very boring, guys..

READ NEXT
Een ode aan het mannen overhemd!
Waar vrouwen onzeker over zijn maar mannen geweldig vinden!
Kledingstukken die we in 2016 niet meer bij mannen willen zien