6x de handigste sleutelhangers OOIT

Je sleutels neem je overal mee naartoe maar toch denken we niet zo na over onze sleutelbos. Een leuke sleutelhanger kan je sleutelbos natuurlijk opleuken, maar er zijn ook sleutelhangers die écht een functie hebben. Wij gingen op zoek naar de handigste sleutelhangers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wijnopener? Geloof ons, deze sleutelhangers wil je aanschaffen. Het zijn namelijk echte lifesavers!

Portemonneetje

Een klein portemonneetje aan je sleutelbos kan heel goed van pas komen. Bewaar er bijvoorbeeld altijd wat kleingeld in, voor het geval je je portemonnee een keer vergeet. Maar natuurlijk kun je er ook andere kleine dingen als sieraden in bewaren. En het ziet er ook nog eens leuk uit!

 

 

Saus sleutelhanger

Kun jij niet zonder mayonaise, chilisaus of een andere saus? Met deze sleutelhanger neem je je favoriete saus overal mee naartoe! Ge-ni-aal. De sleutelhangers zijn officieel bedoeld voor sriracha saus (hete saus) maar ze worden zonder inhoud geleverd. Je kunt de sleutelhanger dus gewoon vullen met jouw favoriete saus . En als hij leeg is, vul je hem gewoon weer bij.

Sleutelvinder

We kennen allemaal dat moment dat je haast hebt maar je sleutels niet kunt vinden. Ze liggen ergens in je huis maar je kunt ze gewoon niet vinden. Een sleutelvinder kan hiervoor de oplossing voor zijn. Er zijn verschillende soorten: sleutelhangers met een bluetoothverbinding maar ook sleutelhangers die geluid maken als je fluit. Het bereik is wel beperkt tot een aantal meter dus je sleutels moeten wel in de buurt liggen. Maar uit ervaring weten we dat dit meestal toch het geval is..

Label met je nummer

Mocht nou iemand anders je sleutel vinden, dan is het heel handig al diegene weet van wie ze zijn. Superslim om dus even je telefoonnummer op je sleutel te zetten. Zo kan diegene je bellen als hij de sleutel heeft gevonden. Zo handig, omg.

Wijnopener

De standaard flesopener sleutelhanger kennen we natuurlijk allemaal, maar wat als je op een borrel of verjaardag een fles wijn wilt openen? Hiervoor heb je toch echt een kurkentrekker nodig. Met déze sleutelhanger heb je die waar en wanneer dan ook bij je. Dat gaat zeker van pas komen..

Drijvende sleutelhanger

Deze sleutelhanger heb je misschien niet iedere dag nodig, maar deze tip wil je zeker onthouden voor de zomer. Want of je nou naar het strand gaat of in een boot of kano stapt, altijd is er de kans dat je sleutels in het water vallen. Met een drijvende sleutelhanger is er geen gevaar meer want je sleutels zullen niet naar de bodem zakken. Heel handig!

 

Zo raak je ook nooit meer je oorbellen kwijt:
> Zo raak je NOOIT meer oorbellen kwijt!

De leukste notitieboekjes, etui’s en planners koop je hier:
> Hier shop je de leukste stationery

Wijnliefhebbers opgelet!
> Het accessoire dat iedere wijn lover wil hebben