7 kledingmerken van vroeger

Soms zie je foto’s van vroeger terug en denk je ‘wow heb ik dit gedragen?’ ‘ Was dit echt een ’trend?’ Ja en ja. Voor de tieners nu is dit niet meer. Maar dit was vroeger echt het geval. Wij hebben zeven kledingmerken voor je verzameld die we vroeger allemaal droegen.

1. Indian Rose Jeans

Indian Rose Jeans waren vroeger dé broeken. Veel tieners droegen deze. En het was de jeans die super laag zat, dus bukken dat kon haast niet. En als je het deed, dan kwam daar een felgekleurde string bovenuit.

2. Von Dutch

Van t-shirts tot petten tot tassen. Von Dutch had het allemaal.

3. Juicy Couture

De traningspakken van Juicy Couture waren vroeger niet weg te denken. Paris Hilton die met een heel verkeerd pak liep. Prima, wij deden het gewoon na.

4. Salty Dog

Salty Dog was het kledingmerk vroeger het merk voor meisjes. Een stoere outfit met een mega logo op je trui of shirt. Je was echt een cool girl op het schoolplein.

5. Le Coq Sportif

De Le Coq Sportif sneakers waren echt een must vroeger op het schoolplein. Een paar zilveren sneakers onder je trainingspak en je kon er weer mee door.

6. Ed Hardy

Het merk van de doodshoofden en glitters. Op kleding, petten en zelfs parfum.

7. Paul Frank

Die aap die overal voorbijkwam. Een t-shirt, trui en zelfs bij je schoolspullen kwam hij weer terug. Als je zo’n shirt had, dan hoorde je er pas echt bij.

Back to the 90’s!
Deze haartrend van ‘vroeger’ is weer helemaal terug

Zo hoef jij de deur er niet meer voor uit:
Zo maak je zelf Starbucks-koffie