8 tekenen dat je beste vriendin je soulmate is

Echte liefde hoeft niet romantisch te zijn. De band die je met je beste vriendin hebt is namelijk ook echte liefde. Je kunt alles met haar delen en na de tijden die jullie samen hebben gehad voelt ze eigenlijk gewoon aan als veel meer dan een beste vriendin. Herken jij deze dingen? Dan is zéker je soulmate.

1. Jullie doen het liefste alles samen
Gezellig op de bank een filmpje kijken is prima, maar je beste vriendin is ook absoluut je favoriete persoon om mee uit te gaan. Wat jullie ook doen, alles is veel gezelliger als zij erbij is.

test

2. Ze vertelt je altijd haar ongezouten mening
Twijfel je over die ene foto op Instagram? Je vriendin zit al klaar om je haar ongezouten mening te vertellen. Ze verteld je altijd de waarheid, of ze hem nou mooi vind of niet.

3. Je hoeft je niet druk te maken over daten
Je maakt je écht geen zorgen als je beste vriendin gaat daten. Je weet namelijk zeker dat jij gewoon op nummer 1 blijft staan. Jullie hebben zo veel samen meegemaakt, een vriendje komt daar echt niet zomaar tussenin.

4. Ze is er altijd voor je
Heb je problemen of een ruzie? Of in het verleden dingen gedaan die echt niet kunnen? Je beste vriendin oordeelt daar nooit over, en ze helpt je altijd. Jullie zoeken samen naar een oplossing en komen overal uit.

5. Jullie praten altijd alles uit
Als één van jullie boos is op de ander, dan zijn jullie daar altijd eerlijk over. Je verteld wat je dwarszit aan haar of zij doet dat bij jou. Zo lossen jullie alles op en komen jullie er altijd op een fijne manier op.

6. Jullie zijn een gouden duo
In het openbaar kennen jullie samen geen schaamte, jullie zijn een gouden duo en worden druk van elkaar. Er is geen dag dat jullie geen lol hebben met elkaar.

7. Ze vrolijkt je altijd op
Jij weet altijd precies hoe je je beste vriendin op moet monteren en andersom is het precies hetzelfde. Jullie weten altijd weer een glimlach op elkaars gezicht te toveren.

8. Jullie WhatsAppen in ieder geval genoeg
Je stuurt hele boekwerken naar je vriendin via WhatsApp, en je hoeft je niet druk te maken dat ze met één zin antwoord, want je krijgt altijd minstens even veel terug.

READ NEXT:


> Zo maak je de perfecte selfie voor op een datingsite

Source: Elle