8 tekenen dat jij de ‘mom’ van je vriendinnengroep bent

Elke vriendinnengroep bestaat uit verschillende types. Je hebt die bad ass vriendin die alles zegt wat ze denkt, maar je hebt ook altijd het grijze muisje die niet veel haar mond open trekt. Zo kunnen we er nog wel meer opnoemen, maar eigenlijk is er in iedere vriendinnengroep ook wel een ‘mom’ te vinden. Hieronder hebben wij de 8 tekenen dat jij misschien de mom van je vriendinnengroep bent voor je op een rijtje gezet. Let’s see! 

1. Een tas vol met alle nodige spullen
Tampons, paracetamol en zakdoekjes zijn nog maar een greep uit je voorraad. ‘Je weet het nooit, toch?’ Je bent net je moeder van vroeger. Zie je, daar heb je het al…

2. Jij bent vaak de BOB
Dus die wijntjes laat je vanavond (net zoals de vorige vier keer) maar even zitten. We hebben natuurlijk geen zin in ongelukken.

3. Diner bij jou!
Vriendinnen eten het liefst bij jou. De tafel is altijd perfect gedekt en alles staat klaar. Feestjes organiseren vind jij één van de leukste dingen. Het liefst serveer jij ook nog eens drie gangen. ‘Toetje, anyone?

4. Luisterend oor
Vriendinnen kunnen altijd bij jou terecht als ze ergens mee zitten. Van liefdesverdriet tot werkstress, jij staat voor ze klaar. Je bent eigenlijk echt een tweede moeder.

5. Jij bent altijd op tijd
Jij wil niets missen en bent vaak bang om te laat te komen. Het liefst ben je minimaal een kwartier te vroeg. Daarom staat jouw horloge altijd iets te laat zodat je sowieso op tijd bent.

6. Suikertante
Wanneer vriendinnen geld te kort komen, weten ze je altijd te vinden. Je leent graag geld aan ze uit, al zijn er natuurlijk grenzen. ‘Ik laat ze toch niet stikken?’

7. Je let altijd op
Ladder in haar panty of mascara op haar ogen omdat ze door de regen is gefietst? Het valt jou gelijk op en zegt het meteen tegen haar. That’s what friends are for!

8. Whatsapp
Als een vriendin een belangrijk gesprek heeft gehad, ben jij de eerste die haar een whatsappje stuurt om te vragen hoe het ging. Ook als jullie uitgaan, ben jij degene die zegt: ‘Stuur je een berichtje als je thuis bent?’

READ NEXT:


>